Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEZBELİKTE PAZAR GÜNÜNDEN AKLIMIZDA KALANLAR

Tavşanlı’da da ilimizde olduğu gibi amatör futbolun heyecanı başladı tüm sporseverlerin bildiği gibi.Şimdilik U 14 ve U 19 ve 1. amatör lig maçları.Önümüzdeki hafta BAL devamında süper amatör lig öyle sürüp gidecek.Cumartesi maçlarını izleyemedik de,1.amatör lig maçlarını izlemeye çalıştık.Nerdeyse hepsini izlemeye çalıştık,sadece Çardaklıspor-Beyköyspor maçını izleyemedik,o kusur da bizim olsun.Gürağaçspor-Ömerbeyspor ve Demirbilekspor maçlarını 90 ar dakika izledik.Çukurköyspor-Kuruçayspor maçının ilk yarısını,D.B.Yağmurlu-Ayvalıspor maçının ikinci yarısını izledik.Bölüm bölüm de U 14 lerde Akıncılarspor-Çukurköyspor ve T.Linyitspor-Gençlikspor maçlarına bakmaya çalıştık.

Gürağaçspor ile Ömerbeyspor arasındaki maçı,özellikle Ömerbeyspor açısından beklediğimiz seviye de bulmadık doğrusu.Bunda belki de maçın saat 12.00 gibi çok erken saatte başlaması ve havanın aşırı sıcak olması rol oynadı.Gürağaçspor daha derli toplu,daha organize oynadı.Pas yüzdeleri rakiplerine göre daha iyiydi.Birkan Çelen attığı iki golle ve Alaatin Domaniç attığı golle takımın gol yükünü çeken oyuncular oldu.Kalecileri Serkan Gül’ünde iyi bir oyun çıkardığını söyleyebiliriz.Bu maç için Ömerbeyspor hakkında çok bir şey yazabilecek durumda değiliz.

 

18 eylül ömerbey18 eylül ömerbey 11

Tavşanlı Domaniç B grubunun bu maçından sonra,A grubundaki Demirbilekspor-Derbentspor maçı daha çok ilgimizi çeken maç oldu.Açıkcası çoğunluk sporseverde bu maçı izlemeyi tercih etmiş gibiydi ağırlıklı olarak.Maç Derbentsporun kontrolunda başladı gibiydi.Erken dakikalarda da penaltıyı buldu Derbentspor,ama ligin tartışmasız en etkili isimlerinden Yavuz Balcı,topu üst direğe nişanladı.Sonrasında golü bulabilecek üç pozisyonu vardı Derbentsporun ama atamadılar.Oyunu dengeleyen Demirbilekspor,25 de Ömer Bozbey 43 de Hakan Demir’le 2-0 lık skoru yakaladı ilk devre.

 

18 eylül hidayet18 eylül serkan

İkinci yarı Demirbilekspor rahat oynadı üç gol buldular,buldukları gol kadar da atamadılar diyebilirim.Derbentspor orta sahaya çok yakın çizgi defansa döndü kalecileri ile arasındaki mesafe açık olunca,özellikle stoperlerin arasına atılan her topda tehlike yarattı Demirbilekspor.Maçı 5-0 gibi haftanın en farklı skoru ile kapadılar ve iyi bir başlangıç yaptılar diyebiliriz.

Çukurköyspor-Kuruçayspor maçının ilk yarısının tamamını izledik.Dengeli bir oyun da diyebiliriz hatta Çukurköyspor dahada oyuna hakimdi demek mümkün.Karşılığını da ilk yarının son dakikalarında 1-0 öne geçerek aldı Çukurköyspor.İzlediğimiz yarıda,Kuruçaysporun iki stoperi Orhan Şenyıldız ve Sebahattin Erdinç’i uyumlu gördük ilerleyen haftalarda Kuruçayspor adına avantaj olacaktır bu durum.Kuruçayspor ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 3-1 kazandı.Tabi baştada belirttik biz ikinci yarıyı izlemedik.

 

19 eylül ben19 eylül tuna

D.B.Yağmurlu-Ayvalıspor maçının ikinci yarısını izledik,ilk yarıyı Mücahit Özkan’ın penaltı golü ile 1-0 önde kapatmışlardı.İkinci yarı ortada geçen bir maç oldu diyebiliriz,buna rağmen Mehmet Bacaksız’la 2. golü bulup maçı 2-0 önde kapattılar.Açıkcası bu maçı izleme nedenlerimizden biridir Mehmet Bacaksız.Hem sevgili abimiz rahmetli Mehmet Bacaksız’ın torunudur,hem T.Linyitspor alt yapısından beri takip etmekteyiz.Açıkcası nedenini tam bilemiyoruzda yeterli çıkışı bir türlü yapamadı.Ayvalısporda hocası Ahmet Saka ile birlikte daha iyi günlere gelmesini samimiyetle isterim.

Hani huyumuz ya kendimizi de anlatıyoruz ve mezbeleliğin tribünlerini,ondan da söz edelim bir kaç kelimeyle.Çevre yolundan,inip tehlikeli demiryolu hattından korkmadan geçip Kuruçay yoluna indiğimizde.T.linyitsporun alt yapı sorumlusu Mehmet Erdal durdu yanımızda.Birlikte çıktık tribünlere,maç izlerken  Kuruçaysporun teknik direktörü Hüseyin Şentürk de geldi bir ara yanımıza beraber izledik.Mehmet Erdal hocam saat 3 de Linyitspor antrenmanı varmış ada da dedide pek kulak asmadık.Yanımızda da Tuna İşleyen sıcaktan bayağı bunalmış,maçın çekimini yapıyor,takılıp lafladık onunlada tabi.Arada Çukurköysporda şimdi kenarda olmasa da Hasan Sarı hocamız,bizim başımız kel mi nelik bizim resim çekilmiyo diye seslenince çektik tabi resminide.Emme bizim işimiz fotoğrafçılık değil ki iş olsun diye taka bi telefonla uğraşıyoz işte.

 

19 eylül erdal19 eylül hasan sarı

Derbentspor maçı başlamadan bizim sevgili Tamer’i gördüm,biraz mezbeleliğin trübünde biraz Yalçın Sirken’in mekanında lafladık.Mustafa Büber,Serkan Duymuş ve Ali Çiçek hocalarla da kah izledik maçı kah lafladık.Yalçın Sirke olmasa millet sıcaktan iyice pişecek ha,hemde çaysız susuz hemde aç kalacak.Amatör sporun müdavimleriylede epey lafladık,özellikle mezbeleliğin durumu hakkında.Herkes şikayetçi,kimse durumdan hoşnut değil,emme hiç kimseler de bu şikayetini açık açık yüksek sesle dile getiremiyor o da ayrı konu.

Taraflar açısından trübünler sakindi,öyle kavga gürültü şamata pek yoktu.Tabi ki biz hep böyle olmasını istiyoruz,izleyici centilmen olmalı takımını alkışlamalı,kazananı tebrik etmeli.

 

19 eylül mezbelelik.14 ağustos ayvalı saka hoca

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.