Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

MEZBELELİKTE İKİ MAÇ

Karakovada Pazar günü üç maç izledik.İlki T.Linyitspor ile Çobanköyspor U19 maçıydı,onu yazdık.İzlediğimiz diğer maç,önce Ömerbeyspor ile D.B.yağmurluspor arasındaydı.Maçı 5-0 kazanan Ömerbeyspor play-of turunun ilk ayağında oynama hakkını kazandı.D.B.Yağmurluspor ise sanırım tekrar 2. kümeye döndü.

Aslında saha içerisinde de tribünlerde de temiz maç oldu denilebilir.Sadece şunu belirtmek isterim sekter tavır olarak.Ömerbeysporun kazandığı penaltı atşından sonra bir Yağmurlu taraftarı futbolcusuna aynen şöyle sesleniyor.Kır şunun burnunu Halil.Kır dediği kişi hakem,üstelik de bayan.Neyse ki futbolcu basiretli,uymadı tafraftarına.Dahası başka bir Yağmurlusporlu futbolcu geldi,tribünlerin önüne,yapmayın böyle abi,içeriyi geriyorsunuz diye uyardı taraftarını.Tebrik ediyoruz o futbolcu kardeşimizi.

 

13 kasım bekir13 kasım bacaksız

Ömerbeyspor üç hafta sonra galibiyetle tanışmış oldu.Maçı kaptanları Bekir’in ilk yirmi dakikada attığı iki golle,erken koparmışlardı.İlk yarıyı Ali’nin golü ile 3-0 önde bitirdiler.İkinci yarı,penaltıdan Hasan Korkmaz ve gene kaptan Bekir Yiğit’in golü ile maçı 5-0 galip tamamladılar.

 

13 kasım gözlemci13 kasım hakem

Hep dikkat çektiğimiz bir konu gerçekleşti sahada.Ömerbeysporlu Hasan Hüseyin 15 dakikadan fazla,kenarda ambülans bekledi.Daha ağır bir sakatlık geçirse,daha kötü şeylerde olurdu belki.Hasan Hüseyin hastahanede iki saat müşahade altında kalmış.Geçmiş olsun diyoruz kendisine.

Diğer maç Kuruçaysporla,Ayvalıspor arasındaydı.Kazanan play of turuna kalacaktı,Kuruçayspor 6-1 kazandı.Bu maç hem önemi açısından,hem de dayı ve yeğen’in karşılıklı oynayacak olması açısından ilgimizi çekiyordu.Üstelik özellikle izlememizi isteyenler vardı.Ancak bazan her zaman çok istediğin olmuyor.Eskişehir’den benden küçük arkadaşım,Selameddin İşdemi gelmiş,kıramadık onunla beraber olduk.Bir önceki haftada gelmişti,karakovadayız diye görüşememiştik,bu kez ayıp olacaktı gitmesek.Ha dayı ve yeğen derken,Kuruçayspor kaptanı Orhan Şenyıldız ile Ayvalısporlu genç futbolcu Mehmet Bacaksız’dan söz ettiğimizi de belirtelim.

 

13 kasım şentürk bacaksız13 kasım toçu

Neyse iyiki de ayrılmışız,gene istenmeyen olaylar gerçekleşmiş.Bu kez,yeterli bilgi edinemedik.Görüştüklerimiz de açıkcası ketum davrandılar.Futbola yakışmayan olaylar deyip kestirip atalım en iyisi.

Millet,mezbelelikte olduğunu sorgulayacağına,kendisini,takımını sorgulayacağına,kabahati hep başkalarında bulmaya çalışıyor.Yöneticiler de dahil,milletin ettiği küfür kabahat değil.Ali Mermer’in bunu yazması kabahat.

Kim bilir belki uzun zamandır düşündüğümüzü gerçekleştireceğiz.Mezbeleliği,muhteşem tesisler olarak görenleri,yöneticiyim diye gezinip,yöneticilikle uzaktan yakından alakası olmayanları,kabahati her zaman başkalarına yükleyenlerin,hepsini başbaşa bırakacağız.

Bizim ne yapmaya çalıştığımızı,anlayamayan kısır düşünceli kişilerle uğraşmanın bir anlamı da yok.

Buyrun mezbelelik de sizin olsun,takımlarınızda….

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.