Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MESELE SADECE MOYMULUN MESELESİ DEĞİLDİR

Şimdi değerli takipçilerimiz biz BAL ikinci yarı başından beri Moymulsporla pek ilgilenmedik,uzaktan uzağa takip etmekle yetindik.Çok ayrıntıya girmeyelim de,Moymulspor taraftarı ile sıkıntı oluştu,kimisi Ali Mermer kim ya dedi,kimisi biz bize yeteriz dedi.Baktık camianın içinde,bizim iyi ve sağlıklı ilşkilerimizi bilenler de pek oralı olmadı,bizde eyvallah deyip,kestik ilgimizi.Ama gelinen nokta da görüyoruz ki siz size pek yetememişsiniz deyip sadede gelelim.

Moymulsporun ada stadında Feriköy ile oynayacağı maç Bilecik iline alınmış.Dahası Pazar günü oynanması gereken maç Cumartesi gününe alınmış.Bu bilgileri Moymulspor başkan yardımcısı sayın Engin Kayacık’tan aldık.Peki böyle bir işlem yapılmasının sebebi neymiş.Efendim Feriköysporun can güvenliği yokmuş.Bakınız bu bahaneye kargalar bile güler.Ve işin acı ve kötü yanı bu işlem hakaret ve aşağılama içermektedir.

 

16 aralık moymul

Moymulspora futbol takımına,yöneticilerine taraftarına hakaret edilmekte aşağılanmaktadır.Sadece Moymulspora mı hayır,aynı hakaret ve aşağılama Tavşanlı’ya Tavşanlı’lı sporseverlere yapılmaktadır.Kütahya’da bu hakaret ve aşağılamanın kapsama alanı içindedir.Evet zaman zaman futbolumuzun içerisinde sekter olaylar olmaktadır,belki bundan sonra da olacaktır.Ancak ne Kütahya’da ne de başta Tavşanlı olmak üzere bütün ilçelerinde,kimsenin canına kast edilmemiştir.Kimseye silah çekilmemiş ve gösterilmemiştir.

Bakınız aslında bu işlem ile Kütahya valiliği ile birlikte Tavşanlı Kaymakamlığı da aşağılanmakta beceriksizlikle itham edilmektedir.Sıradan bir amatör futbol maçında,valilik ve kaymakamlığın gereken,yeterli emniyet tedbirini alamayacağını düşünmüşler ki böyle bir karar almışlar.

Şimdi ben başta sayın Vural Kavuncu olmak üzere bütün Kütahya milletvekillerine seslenmek istiyorum.Bu yanlış,yanlı ve Tavşanlı halkını ve kuruluşlarını aşağılayan kararın acilen düzeltilmesi için gerekli girişimleri başlatmalıdırlar.

Aynı şekilde valimiz sayın Ahmet Hamdi Nayır,Tavşanlı kaymakamımız sayın Yüksel Kara,koordineli bir şekilde el ele vererek yanlış işlemin düzelmesi için gerekeni yapmalıdırlar.Tavşanlı Belediye başkanımız sayın Mustafa Güler ve Kütahya belediye başkanımız sayın Kamil Saraçoğlu’da bu konuya duyarsız kalmamalıdır.

1 Comment

1 Comment

  1. abdullah

    15 Mart 2018 at 10:31

    Abi bu duyarlı davranışın için teşekkürler. Bu Haksızlık karşısında Moymul sporun ve tavşanlı spor camiasının sesi oldun.İnşallah yetkililer bu sesi duyarlar.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.