Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MERT ALİ TOSUN GÖBEL GENÇLİKSPOR

ALİ MERMER:Mert Ali merhaba Mehmet Cihan ile de konuştum. Sanırım sorularım pek farklı olmayacak. İlk yarının son maçı Çoban köy spor ile oldu nasıl oldu maç?
MERT ALİ TOSUN:Maç bayağı gergin başladı,stresli başladı ve tutuk başladı, ama sonrasında oyunun kontrolünü aldık ve istediğimiz gibi oynadık çok pozisyon kaçırdık ama benim fikrim çok rahat bir galibiyet aldık.
ALİ MERMER:Gurubun hiç puan kaybetmeyen en çok gol atan en az gol yiyen ekibi siniz takımın için neler düşünürsün?
MERT ALİ TOSUN:Açıkçası bu konuda mütevazi olamıcam, böyle bir istatistik beklıyordum çünkü takım kurulduğunda bunun üzerine kuruldu. Bu takımdan mutluyum ve onlarla oynamaktan büyük keyif alıyorum, ve bu takımın 1. Amatörde değil süper olması gerekiyor ve bunun için uğraşıyoruz.
ALİ MERMER: Kaç golün var diyeyim ve kendi performansını nasıl buluyorsun?
MERT ALİ TOSUN:Şuan 8 golüm var ve daha çok olması gerektiğini düşünüyorum gol olarak bakarsak memnun değilim ama oyun olarak kendimden memnunum ama şu bir gerçek şuan ki oynadığım oyun ve performansa bakarsak tam yüzde yüzümü kullanmıyorum, bu performansımı play-offa saklıyorum.

ALİ MERMER: Özellikle 1.amatör ligimizde tribünler futbol dışı olaylarla dolu futbolcular nasıl etkileniyor?
MERT ALİ TOSUN:Açıkcası ben alıştım, ama alışması zor gördüklerimize inanmak imkânsız gibi ve her geçen gün daha şaşırıyorum bu tip olaylara inşallah bu tip olaylar azalır ve daha rahat çıkarız maçlara.
ALİ MERMER:Görünen o ki süper Amatör lig için ilk olay oflarına katılacaksınız.. Başarabilecek misiniz bir üst Lig’e çıkmayı?
MERT ALİ TOSUN:Buraya gelme amacım buydu zaten bu takımı süpere çıkarmak için elimden geleni yapmak ve şuan ki takımdan ve yönetimden memnunum bence bu sene Göbel Gençlikspor süper amatöre çıkacaktır kimsenin şüphesi olmasın.
ALİ MERMER: Benden bu kadar oldun Mert Ali.. Teşekkürler sohbet için, eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.
MERT ALİ TOSUN:Asıl ben teşekkür ederim efendim sizde  sağ olun.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.