Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MERHUM MEHMET BACAKSIZ ADINA FESTİVAL

Erdem Gençlikspor bu kez de yerel bazda bir futbol şenliği organizasyonu gerçekleştirecek.Hemen belirtelim, futbol şenliğine verdikleri isimde bizi çok mutlu etti.Rahmetli Mehmet Bacaksız abimizin adını vermişler birinci organizasyonlarına.Sadece bu şenliğe verdikleri isim bile bizim,Erdem Geñçlik kulüp başkanı sevgili Güney Erdem ve her daim kendisine tam anlamıyla destek olduklarını yakinen gördüğüm sevgili Burhan Zorba ve Burhan Sezer ve Bülent Geren ve diğer yöneticileri bütün içtenliğimle kutluyorum.

Tavşanlı’da ilk kez bir spor kulübünün düzenleyeceği bir organizasyon olacak gene.ERDEMSPOR CUP 1.YEREL MERHUM MEHMET BACAKSIZ YEREL MİNİKLER FUTBOL ŞENLİĞİ organizasyonun tam adı bu.

FB_IMG_1534017662140

 

 

2007 ve 2008 doğumlu sporcuların katılacağı bir şenlik olacak.Takımların başında bir idareci,bir teknik adam olacak.Toplam oyuncu sayısı 13 le sınırlandırılmış.Maçlar 8 kişilik kadrolarla oynanacak.

Futbol şenliği sonuçlandığında,her takıma birer kupa verilecek.Her katılan minik sporcuya da birer sertifika verilecek.Slogan “bu bir futbol şampiyonası değildir,bir futbol şenliğidir.”

 

IMG-20180811-WA0002

Tavşanlı’dan 7 takımın katılacağı futbol şenliği Karakova yeni sentetik sahada oynanacak.Oynanma tarihleri?15-16 Ağustos.Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak.Katılan takımlarımız:

Akıncılarspor-Erdem Gençlikspor-Hanımçeşmespor-3 Eylülspor-Moymulspor-T.Gençlikspor ve T.Linyitspor.

 

20180811_113724-1

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.