Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MELİH ÇIRAK DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİSPOR

ALİ MERMER:Melih merhaba geçen sezon Linyitde oynarken tanıştık.2002 de Eskişehirsporda filiz lisansla başladın.Bugün D.Üniversitedesin.Anlatabilir MİSİN FUTBOL YAŞAMINI?

MELİH ÇIRAK:Küçük yaşlardan beri gelen futbol merakım Babam sayesinde buralara kadar geldi .
2007 yılında Bozüyükspor Alt yapısıyla futbola başladım 7 yaşındayım ,çocukluğumu Bozüyükspor’un alt yapısıyla geçirdim. 2010 yılında Eskişehirspor Alt yapısında oynamaya başladım . Turnuvalara ,kamplara gidiyorduk Güzel günlerdi. 2012 yılında Türkiye u13 turnuvalarına katılmamız için lisansım çıkmıştı, Filiz lisansımdı aynı zamanda . Kütahya da oynamıştık maçlarımızı, Fenerbahçeye kaybetmiştik son maçı ,çıkamamıştık gruptan.
Sonraki yıllarda , Eskişehirspor’un adıyla Akademi liglerinde oynadım yıllarca , ciddi Sakatlıklar yaşadım her abilerim kardeşlerim gibi yinede ayağa kalkıp mücadelemi etmeye devam ettim . Eskişehirspor serüvenim iyisiyle kötüsüyle 2018 yılında sonlandı . 2018-2019 sezonu Tavşanlı Linyitspor’la anlaştım. Kariyerim için çok güzel ve önemli bi adımdı . Yöneticilerimiz,Hocalarım,Abilerim,Kardeşlerim çok güzel bi aile ortamı oluşmuştu buda başarıyı getiriyordu . Benim için Aklımdan çıkmayacak günlerim geçti . 2019-2020 yılında Hem akademik kariyerim hem futbol kariyerim için Dumlupınar Üniversitespor ile anlaştım İyisiyle kötüsüyle bir sezon geçiyorum .

ALİ MERMER:Peki D.Üniversitesporla süper amatörde 3.sıradasınız.Sezon nasıl geçti?Önce kendin sonra takımın olarak değerlendirebilir misin?

MELİH ÇIRAK: 2019-2020 sezonu kendim için pek güzel geçti diyemem uzun bi sakatlık yaşadım . Tam olarakta sahalara dönememiştim.
Takımım için güzel bir sezon geçiyor . Takım içinde Aile ortamı var hocalarım yöneticelerimiz bu ortamın başrolündeler . 3. sıradayız buna rağmen Ligin en kaliteli ve genç takımlarından biri olduğumuzun farkındayız . İyi maçlar çıkarıp kötü sonuçlar aldık. Bunun nedeninin bu olduğuna inanıyorum . Bi amacımız var Takımımızı Bal Liginde görmek, bütün takım bireyleriyle aynı düşüncede yolumuza kararlı şekilde devam ediyoruz .

ALİ MERMER:Malum salgın yüzünden uzun süredir futbolda ara var.Nasıl geçiyor futbolsuz günler?Bireysel olarak çalışıyor musun?

MELİH ÇIRAK: Salgın her şeyle beraber futbolu da etki etti .
Benim adıma takıma daha iyi geri dönmek için fırsat diyebilirim . Her gün düzenli ve ciddi bir şekilde antrenmanı mı yapıyorum .

ALİ MERMER:Melih teşekkürler çok uzatmayayım eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.Başarılar sonrası için.

MELİH ÇIRAK:Tüm Tavşanlı camiasına ve bu fırsatları bana veren Hocalarıma Teşekkürlerimi İletiyorum.
Röportaj İçin Değerli Tavşanlı Gazetecisi Ali Mermer Abime sevgilerimi iletiyorum.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.