Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET YALÇIN ŞAMPİYON ÇOBANKÖYSPORUN TEKNİK SORUMLUSU

ALİ MERMER:Hocam önce tebrikler Çobanköysporla grup liderliğini ve şampiyonluğunu kazandınız.Önce iki bölüm halinde bana ve takipçilerimize kendinizi tanıtsanız.Futbolcu Mehmet Yalçın ve teknik adam Mehmet Yalçın bu günlere nasıl geldi?

MEHMET YALÇIN:Teşekkür ederim Ali abi 33 yaşında 2 çocuk babasıyım. Futbola Linyit sporun alt yapısında başladım lise son sınıfa kadar devam ettim ve çalışmam gerektiği için bıraktım futbolu ben askerdeyken Bozbelenspor kulübü kuruldu ve orada yeniden başladım 10 sezon oynadıktan sonra futbolu bıraktım sakatlıklardan dolayı.

15 nisan yalçın ikiö kişi

Hocalık görevinde Bozbelenspor da başladım sağ olsun yöneticilerimiz güvendiler 2 amatör ve 1 .amatör kümede başarı yakaladık tabi ki hep destek veren Ahmet Yiğit hocama da buradan teşekkür etmek istiyorum kaliteli ve ahlaklı futbolcu grubuyla çalıştıktan sonra ve tabii idmanlar çalışmak ve hoca futbolcu ilişkileri önemli futbolcunun hocaya güvenip sahada elinden geleninin en iyisini yaptırmaya çalışıyorum.

15 nisan çobanköy kaptan kupa

 

ALİ MERMER:Çobanköyspor maçlarını değerlendirsek,hiç yenilgi almadınız ve grubun en çok gol atan ve en az gol yiyen takımısınız aynı zamanda.Yani teknik adamın gözünden şampiyonluk hikayesi nasıl anlatılabilir?

15 nisan çobanköy toplu

MEHMET YALÇIN:Evet abi bizim hedefimizde bu yöndeydi ilk iki maçımızda kalecimiz yoktu sonra yönetimimizle konuştuk iyi bir kalecimiz olduğu taktirde yenilgisiz bitire bileceğimizi söyledik ve benim Bozbelenspordan kaleci antrenörüm olan Oğuz Kayabaşı hocam sağ olsun beni kırmadı ve geldi kendisine tebrik ediyorum burdan müthiş işler yaptı forvetimiz zaten tanıdık kalitesi tartışılmaz Alaattin Domaniç var futbolda bir terim vardır atanın ve tutanın iyi olacak diye bizim de öyle oldu sadece onlarla değil tabi ki takım olarak oynadık bakarsanız bireysel olarak değil takım olduk idmanlarda iyi çalıştık meyvesinde aldık çok şükür.

ALİ MERMER:)Çobanköyspor sporcularının tamamı Çobanköylü sanırım.Önemli bir şey bu bence,bunun için neler düşünürsünüz?

MEHMET YALÇIN:Evet abi hepsi kendi köylerinden sadece kaleci var yabancı olarak ama sağ olsunlar hiç bir zaman yabancı gözüyle bakmadılar her zaman kendi içlerinden biri gibi davrandılar zaten maçlarda da görmüşsündür taraftarın nasıl sahiplendiğini taraftar demişken onlara çok teşekkür ediyorum en büyük pay sahibi olan onlar bizi hiç yalnız bırakmadılar.

15 nisan m. yalçın bozbelen

ALİ MERMER:Hocam futbolda şiddet terör adına ne diyersek diyelim ilçemizde de var.Pazar günü de gene yaşadık zaten sizde gözlemlediniz.Saha içi ve saha dışı diye ayırarak,bu tür sekter olayları nasıl önleriz sizce?

MEHMET YALÇIN:Abi sadece burada değil bu tüm Türkiye’nin sorunu burada iş önce futbolcuya düşüyor sahada oynanan oyunun savaş olmadığını sadece oyun olduğunu anlaması gerekir zaten bunu anladıktan sonra gerisi taraftara düşüyor bu konuda ne söylersek söyleyelim olmuyor abi keşke hiç olmasa.

15 nisan çobanköy hoca

ALİ MERMER:Mehmet hocam benden bu kadar şimdilik,ilave etmek istediğiniz her konuyu dinlerim tabi.Tekrar tebrikler ve teşekkürler.

MEHMET YALÇIN:Teşekkürler ederim abi. Tekrar buradan taraftarımıza yönetimimize teşekkür ediyorum benim söyleyeceklerim bu kadar şimdilik.

15 nisan hoca bzbn bşkn15 nisan yalçın kaleci

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.