Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET SUSAL TUNÇBİLEK BELEDİYESPOR KAPTANI

ALİ MERMER:Kaptan merhaba hemen son maçı konuşalım Hisarcık Belediyespor’dan rövanşı aldınız da diyebilirim sen ne dersin maç için?
MEHMET SUSAL:- Merhabalar Ali abi senin de söylediğin gibi rakibimiz bizi kendi sahasında üstün bir oyunla mağlup etmişti , ligin ikinci yarısında biz onları konuk ettik , zevkli ve bol gollü bir maç sonunda kazandık ve rövanşı da almış olduk böylece.
ALİ MERMER::Ligin sonuna geldik son maç Moymulspor la formalite maçı bir yerde nasıl olur maç?
MEHMET SUSAL: Evet aslında formalite maçı fakat tavşanlı insanı futbolu çok seviyor ve benimsiyor , moymulspor taraftarı ve bizim taraftarımız da bir tavşanlı derbisi olarak görüyor bu maçı o yüzden seyir zevki yüksek ve mücadelesi bol bir maç olucak umarım sakatlıksız , kazasız belasız bir lig sonu olur.

ALİ MERMER::Aslında Tunçbilek Belediyespor sezon başında iddialı gibiydi ama umduğumuz bulamadınız diyeyim..Genel olarak takımını değerlendirebilir misin?
MEHMET SUSAL:Aslında sezon başında gerek belediye başkanımız , gerek kulüp başkanı ve yöneticilerimiz çok idaalı bir giriş yapmamız için bizleri çok desteklediler ve tüm imkanları sağladılar , çok da güzel bir başlangıç yaptık ki ilk yarının bitiminde de idaalı bir konumda bulunuyorduk , ikinci yarıya takviyeler yaparak başladık ve gerçekten istekli ve umutluyduk fakat talihsiz sakatlıklar ve kart cezaları bizi oldukça etkiledi ve sıralamada bir anda geri düşmemize neden oldu tabi kaptanımız Hüseyin Güleç’in ve Takımımızın önemli oyuncusu Adem Can Başaraner kardeşimizin de Tavşanlı Linyitspor a transfer olması bizim için büyük bir kan kaybı oldu .
ALİ MERMER::Peki Susal kendi performansından memnun musun sezon boyu?Takıma yeterli katkıyı verebilirim mı, kaç maç oynadın mesela göllerde katkım var mı,kart durumun nedir vs.vs?
MEHMET SUSAL:ışmalar yaptım ve güzel bir başlangıç da yaptım sezona, sadece ligin ikinci yarısında Tepecikspor maçında kart cezamdan dolayı sahada değildim onun haricindeki tüm maçlarda sahada takımımla birlikteydim , defansif bir bölgede oynadığım için 1 gol 3 asistlik bir katkı sağlayabilidim takımıma , çok daha fazlasını yapmak ve ligi çok daha iyi bir konumda bitirmek elbette isterdim ama genel anlamda bireysel ve de takım olarak performansımdan çok memnunum..

ALİ MERMER:Peki kaptan süper amatör ligimiz nasıldı sence kalite olarak takımlar arasındaki güç dengesi nasıldı?
MEHMET SUSAL:- Lig genelinde çok iyi ve güçlü rakiplerle mücadele ettik takımlar genel olarak dirençli ve mücadeleciydi gerçekten keyif aldığım bir maratondu , sizin aracılığınızla hem tüm takımları hem şampiyonluk yaşayıp bir üst lige çıkacak olan takımları tebrik ediyorum hepsine güzel mücadeleleri için de teşekkür ediyorum..
ALİ MERMER::Mehmet çok teşekkürler eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.Başarılar son maç ve önümüzdeki yıllar için.
MEHMET SUSAL: Ben de çok teşekkür ederim benimle bu güzel röportajı yaptığınız için , Ali abicim size de emekleriniz ve amatör futbola olan tutkunuz ve çabanız için ayrıca teşekkür etmek istiyorum Hayırlı ramazanlar diliyorum ..

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.