Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET MEŞE VE ADEM DENİZER VE CENGİZHAN GÜNDÜZ

Tavşanlı Linyitsporlu futbolcularımızdan,Mehmet Meşe ve Adem Denizer ve Cengizhan Gündüz2ün ilkyarı performanslarınıkısaca da olsa incelemeye çalıştık.

1 ocak meşe 11

MEHMET MEŞE.Tavşanlı Linyitspora bu sezon Bozuyük Vitraspordan transfer edilen Mehmet Meşe 1992 doğumlu.Oynadığı bütün maçlarda,Suat Ünal’ında sakatlığı sonrası orta sahanın yükünü çeken futbolcuların başında geliyor.

T.Linyitsporun ilk altı maçında 90 dakika sahada kalan Meşe,deplasmanda oynadığımız Maltepespor maçında 43. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmış.Bu sakatlık sonrası sadece iki maçta 90 dakika sahada kalabilmiş Mehmet Meşe.

1 ocak meşe

Bir maçta 77,bir maçta 80,bir maçta 68 dakika sahada kalmış.Son oynadığımız Sultangazi maçında da 64. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalan Meşe,beş kez de sarı kart görmüş.İki gol atmış Mehmet Meşe,deplasmanda ilk kazandığımız Çayırovaspor maçının ilk golünü ve ada stadında 5-0 kazandığımız Çamlıcaspor maçının 4.golünü atmış.

1 ocak adem

ADEM HAKAN ALİ DENİZER:Bir önceki sezonda kadromuzda olan Adem Denizer,Gölcükspordan gelme ve 1990 doğumlu.Sekiz maçta 90 dakika sahada kalmış Adem Denizer.İlk maçımız olan Vefa maçında ikinci yarının hemen başında 46. dakikada oyuna girmiş.Bir maç 74 dakika,bir maç 68 dakika iki maçta 86 dakika sahada kalmış.

Sahamızda 1-2 kaybettiğimiz maçta penaltıdan golümüzü atan futbolcu dem Denizer.Gene ada stadında 5-0 kazandığımız maçta son golü atan futbolcu.Centilmen bir görüntü çizmiş Denizer ve sadece bir kez sarı kart görmüş.

1 ocak cengizhan

CENGİZHAN GÜNDÜZ:T.Linyitspora bu sezon Beylerbeyispordan transfer edilen Cengizhan Gündüz 1995 doğumlu.Toplam olarak üç maçta 90 dakika sahada kalmış Cengizhan.Bir maç 79. dakikada,bir maç 88. dakikada bir maçta 82. dakikada oyuna girmiş.Sahamızda oynadığımız Kütahyaspor maçında da onsekiz kişilik kadroda yer almamış.Beş maçta da çeşitli dakikalarda oyundan çıkmış.

Kırmızı kart görmeyen ve henüz golle tanışamayan Cengizhan Gündüz iki sarı kartla ilk yarıyı tamamlamış.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.