ALİ MERMER:Hocam merhaba, üst yapılan alt yapı amatör futbolumuza hizmet peşindesiniz. KPSS nedeni ile bir hafta ara var. Önce A takım için ilk dört maç nasıl geçti?
MEHMET KALE:Hocam merhaba,tabiki spor her şeyin önüne geçmemeli böyle sınav vb gibi durumlarda futbol il temsilciliği temas kurularak uygun görülmesi durumunda tehir edilebiliyor. Bu durumu antrenman yaparak değerlendiren kulüpler avantaj sağlar, bunun dışında herhangi bir katkısı olmaz ertelemenin.

ALİ MERMER:Gurubunda zaten yedi takımlı bu ara sizin takımı ve diğer takımları nasıl etkiler?
MEHMET KALE:Biz A takımı iyi hazırlayamadık maalesef sporcu zaten benim memfaatim yok antrrmanmı yapacagım işine geliyorsa böyle deyince zaten olay bitiyor.
ALİ MERMER:Alt yapıda U 14 lerde mücadele ettiniz Tavşanlı gurubu için neler söyleyebilirsiniz?
MEHMET KALE:U 14 grubunda bizim takımımız 2009 lu oyuncu iki tane olduğundan direncimiz olmadı sadece maçlara katılmış olduk başa baş bir mücadele olmadı.
ALİ MERMER:Birde U 14 yaş gurubu tam daha oynuyor ama tek hakem yönetiyor bu konu için ne söyleyebilirsiniz?
MEHMET KALE:Hakem olaya hakim olamadığını hissettirince sıkıntı oluyor. Kimse hakemin kararını beğenmiyor yan hakemler olmayınca ofsaytı kaçırıyor hakem yazık oluyor takımlara.
ALİ MERMER:Hocam çok teşekkürler.. Eklemek istediğiniz her konuyu dinlerim tabi.
MEHMET KALE:Her şey gönlünüzce olsun hocam sağlıklı günler diliyorum selamlar.












