Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET KAHRAMAN SARUHANLARSPOR TEKNİK SORUMLUSU

A.MERMER:Mehmet hocam önce ligi ilk yarı ve ikinci yarı olarak değerledirebilsen.İlk yarı 11 puan toplayıp ikinci sırada bitirdiniz.İkinci yarı 6 puan toplayablidiniz ve ligi 4.sırada bitirdiniz.

M.KAHRAMAN: Abi öncelikle gruplarında şampiyon olan gençler gücü ve hanım çeşme sporu tebrik etmek isterim. Ayrıca play of a kalan Tepecikspor, Bozbelen spor, Yaylacık spor ve Dağ çeşme sporu da tebrik ederim. Sorunuza gelince ; sezon hazırlıklarına erken başladık ve diğer takımlardan önce lige hazır hale geldik o yüzden ilk yarı daha fazla puan topladık.

26 nisan saruhanlar kahrama toplu

A.MERMER:Peki lig başladığında kulüp başkanlığı ve teknik sorumluluğu beraber götürüyordunuz.Sonra başkanlığı bıraktınız.Mevzuyu daha önce konuşmuştuk da,sormak istediğim sona geldiğimizdeki düşünceleriniz iyi mi oldu kötü mü oldu?

M.KAHRAMAN:İyi olması mümkün mü abi yönetim değişikliği veya hoca değişikliği sezon ortası olmaz. Takıma da olumsuz yönde etki yaptı. Hafta sonu maçınız var siz rakibinizin artıları eksileri nelerdir nasıl bir oyun oynamanız gerekir bunları konuşacağınız yerde farklı şeyler konuşmak zorunda kalıyorsunuz. Bu şekilde maça hazırlık olmaz. Ben maça bedensel olarak hazırlanmak kadar mental olarak da hazırlanmanın önemli olduğunu düşünüyorum.

26 nisan saruhanlar kahraman bşkn

A.MERMER:Hakemleri sormadan edemiyorum gene sorayım çünkü büyük çoğunluk şikayetçi.Bu kadar kötüler mi yani?

M.KAHRAMAN: Ben o kadar kötü olduklarını düşünmüyorum. Bir çok maçta baskı altında maç yönetiyorlar ve hata yapıyorlar ama genel olarak iyiler.

A.MERMER:Hocam sporcularınızla maç ve antrenman dışında birlikte olabiliyor musunuz?Mesela hep birlikte piknik yaptınız mı ya da ne bileyim sinemaya gittiniz mi?

M.KAHRAMAN: Tabi kendi köyümün takımı olduğu için futbolcuların çoğu Saruhanlar’lı ve çok iyi tanıyorum hepsini. Fırsat buldukça da bir araya gelip konuşuruz. Onların fikirlerini alırım bu çok değerlidir benim için. Rahatça fikirlerini söyleyecekleri ortamı oluşturmak gerekiyor.

26 nisan saruhanlar kahraman altay

A.MERMER:Peki hocam futbolcularınızın genel kültür seviyesi nasıl tahsil durumları nedir genelde?Ve merakımı mazur görün kitap okur mu mesela Mehmet Kahraman?

M.KAHRAMAN: Saruhanlar spor futbolcuları gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum örnek futbolculardır. Kültür seviyeleri gerçekten çok üst düzey. Bir çoğu üniversite öğrencisi bir kısmı devlet memuru 3-4 tanesi iş yeri sahibi ve hepsi pırıl pırıl çocuklar. Mehmet Kahraman kitap okur mu dediniz okuyorum evet ama yeterli değil. Çünkü bizler amatörleriz ve ekmeğimizi futboldan değil başka işler yaparak kazanıyoruz fazla zamanımız olmuyor açıkçası.

A.MERMER:Peki Mehmet hocam bu sezon bitti.Gelecek yıl için neler düşünürsünüz?Devam mı Saruhanlarsporda ya da başka projeler mi var?

M.KAHRAMAN:Bu sezon bitti ve ben bundan sonra ki sezonlarda Saruhanlar spor da çalışmayı düşünmüyorum. Bunun yanlış anlaşılmasını da istemem. Kimseye kızgın yada kırgın değilim ancak kendi köyünde olmuyor. Hem takım için hem benim için böylesi hayırlı diye düşünüyorum.

Saruhanlar spor un geleceği konusunda da şunu söyleyebilirim; en son gençler gücü maçı sonrası biraz istenmeyen olaylar oldu maçtan sonra yeni yönetim kulübü Bursa’ya taşıyıp orada liglere katılma fikrini düşünmeye başladı. Henüz kesin karar yok ama bunu konuşup tartışacaklar ve karar verecekler. İnşallah hayırlısı olur ben Saruhanlar sporu her zaman tavşanlı da görmek isterim

A.MERMER:Sayın hocam benden bu kadar meklemek istediğiniz konular varsa buyrun dinlerim.Ve teşekkürler keyifli ve zevkli muhabbet oldu benim için.

M.KAHRAMAN:O zaman benden de bu kadar olsun abi. Teşekkür ederim ilginiz için.

26 nisan saruhanlar erol

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.