Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET ERDAL TAVŞANLI LİNYİT ALT YAPISINDA

Bu sezon Linyitspor’la altyapı antrenörlüğü için anlaştık.Her iki taraf için hayırlı olsun.Ben Linyitspor’a imza atmanında ötesinde bir projeye imza attım.Bugüne kadar yapılmayanları yapmak için buradayız.Bizim projemiz iyi sporcu yetiştirme temel hedefinin yanında asıl hedefimiz topluma faydalı iyi birey yetiştirmek gençlere sahip çıkmaktır.

 

8 temmuz erdal 11
İlk etapta futbol yaz okulu ile işe başladık.2002-2009 arası doğumlu sporcuları yaz okuluna kayıtlara devam ediyoruz.Bilyorsunuz Avrupa‘da futbola başlama yaşı 5’e kadar düştü.Bizim ülkemizde ise bu yaş 11 Biz ilk etapta 8 yaşla işe başlıyoruz.U 8 den U 19 a kadar gruplarımızı oluşturacağız.Her kategoride liglere katılacağız.Resmi ligi olmayan U-8 U-9 ve U 10 takımlarımızın müsabaka yapabilmeleri için Altınordu,İnegölspor’la iletişime geçtik.Bu takım sayısı daha da artacak.Gruplarımızı oluşturduktan sonra burası çok önemli senede 8 ay eğitime devam edeceğiz.Okul veli kulüp üçgeninde iletişimi sağlıklı kurmak suretiyle okul döneminde servisle idmana gelip servisle evlerine bırakılmalarından tutunda beslenmelerine varıncaya kadar eğitimdeki başarı takibinden sosyal gelişimlerinin takibine varıncaya kadar herşeyiyle ilgileneceğiz.

 

8 temmuz erdal 12
Bu çok uzun bir yol, zor bir yol.Bu yolun ilerleyen bölümlerinde profesyonel futbolcular çıkacak.Milli futbolcular çıkacak.Linyitspor A Takımına futbolcular çıkacak.Sadece bu da değil Tavşanlı amatörüne de futbolcular yetişecek.Tavşanlı nın her anlamda lokomotif takımı olmayı bu sefer başaracağımıza inanıyorum.
Planlarımız hedeflerimiz bunlar.Niyet hayr akıbet hayr olsun.Umarım hedeflerimizi gerçekleştiririz.
Çocuklarımızı yaz okuluna bekliyoruz….

BeğenDaha fazla ifade göster

Yorum Yap

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.