Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET ERDAL ÇUKURKÖYSPOR TEKNİK SORUMLUSU

Çukurköysporun teknik sorumlusu Mehmet Erdal,hem diyalogumuzun iyi olduğu,hem de Tavşanlı amatör liglerinin beğendiğimiz teknik adamları arasındadır.Futbola pozitif bakar,ilkeleri vardır ve bunlara uygun davranır bizce.Sayın Erdal’dan son maçlarından sonra bir değerlendirme aldık,işte Çukurköyspor teknik sorumlusu Mehmet Erdal’ın düşünceleri:

Kazananın büyük ölçüde şampiyon olacağı bir maçtı.Maça istediğimiz gibi başlayamadık.Erken bir frikik golüyle geriye düştük.İlk yarının kalan bölümünde de etkili olamadık.İkinci yarı oyunun kontrolü bizdeydi.Rakibin önde olması nedeniyle oyunu geride kabul etti.Oyuncularım son ana kadar ısrarla pas yaparak,oynayarak, futbolun içinde kalarak gol bulmaya çalıştılar.45 ile 60 arası sakatlığa bağlı 3 değişiklik yapmak zorunda kaldım.İkisi gole en çok katkı yapan oyunculardı.Buna rağmen pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik.1-1 i bulsaydık skoru lehimize çevireceğimize inanıyorduk.Son bölümde risk aldığımız dakikalarda kontradan bir gol daha yiyince 2-0 kaybettik.

Oyuncularımı kutluyorum.Oyunu çirkinleştirmeden son ana kadar ellerinden geleni yaptılar.Rakip oyuncularda centilmence mücadele ettiler.Onları ve İbrahim Duyum hocamı da tebrik ederim.Hakemi kutlarım iyi maç yönetti.Heyecanlı çekişmeli centilmence bir müsabaka oldu.


Biz ligin başlamasına 1 hafta kala anlaştığımızda kümede kalalım gençlere önem verelim camiamızı iyi temsil edelim dendi.Biz geçen seneden kalan 5-6 oyuncu,5 tane benim Linyitspor ve Akıncılar dan eski altyapı oyuncularım ki birçoğu ilk defa A takım deneyimi yaşadı.5-6 tane Çukurköyspor altyapısından ve 4 tane de son dakika transferleriyle yola çıktık.

Sezon başı hazırlık dönemi geçirmedik ama karakterli ve çok genç bir takım kurduk Bizim takımda büyük yaşa giren oyuncu yok.En az 5 tane istenen genç oyuncu sayısı 20 kişilik kadroda bizde 16!..Şampiyonluğu kovalayalım, oluruz olmayız ama zirve yarışında olmak istiyoruz dedik.Lige renk katalım dedik.Bugüne kadar hiç kırmızı kart görmedik.Yine kırmızı kart görmeden kalan iki maçımızı da kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz….
Bağlıkspor Beyköyspor maçının sonucuna göre iki gurubun birincisine play off larda başarılar dilerim…

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.