Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET CİHAN AYGEN GÖBEL GENÇLİKSPOR

ALİ MERMER: Mehmet Cihan önce hemen son Çoban köy spor maçınızı sorayım, nasıl geçti maç?
MEHMET CİHAN AYGEN:Açıkçası böyle çekişmeli rekabetin olacağını düşünmüyordum ama gayet çekişmeli güzel bir maç oldu 2. Yarı daha çok koşup daha çok topla oynadık ve galibiyeti aldık çobanköyü mücadelesinden dolayı tebrik ederim sezonun devamında başarılar dilerim.
ALİ MERMER: Peki 6 maçta 6 galibiyetle lider siniz ilk yarı nasıldınız takım olarak?
MEHMET CİHAN AYGEN:Çok kısa zamanda kurulan genç oyunculardan oluşan yeni bir takımız bende takıma sonradan katıldım ama kısa süre içerisinde takımda aile ortamı oluştu gayet eğlenerek futbol oynamaya çalışıyoruz ve her maç bir önceki maçtan daha iyi oyun ortaya koyuyoruz inşallah taraftarımızda memnundur.
ALİ MERMER:Bulunduğunuz gurup için neler söyleyebilirsiniz?
MEHMET CİHAN AYGEN:Futbolun sert oynandığı bir gruptayız yüksek tempoda maçlar başlıyor buna bağlı olarak sonraki dakikalar oyuncular süre geçirmeye çalışıyor ve futbol çok oynanmıyor sakatlıklar başlıyor düzenli idman yapan bir takım olduğumuz için güçlü kalarak maçları kazanıyoruz grubumuzdaki diğer takımlara başarılar dilerim.

ALİ MERMER: Özellikle 1.amatör Ligi’nde tribünlerde maç içerisinde ve maç sonunda Futbola yakışmayan olaylar çoğunlukta futbolcular nasıl etkileniyor bu durumdan?
MEHMET CİHAN AYGEN:Tabiki her takımın tribünü var ve her takım taraftarı kazanmak ister fakat futbol bu tabi iki takımında kazanma şansı yok 1. Amatörde izlediğim kadarıyla yenilmeyi kabul edememe durumu var suçu kendi takımıda değilde direk rakip takımda veya hakemde aranıyor bence futbolda böyle şeylerin olmaması lazım yenilen takım yenen takımı tebrik ederek daha çok çalışıp ikinci maça hazırlanması lazım.
ALİ MERMER: Görünen o ki ile play oflarına katılacaksınız Göbek Gençlik olarak çıkabilecekmisiniz süper Amatör lige?
MEHMET CİHAN AYGEN:Tabikide tek amacımız bu elimizden gelen herşeyi yapıyoruz inşallah sezon sonu süper amatör ligde olacağız.
ALİ MERMER:Mehmet Cihan, fazla uzatmayayım.. Teşekkürler sohbet için ve ilave etmek istediğin her konuyu dinlerim tabi.
MEHMET CİHAN AYGEN:Herkese kazasız belasız seyir zevki yüksek bir sezon dilerim Röportaj için teşekkür ederim

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.