Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET BACAKSIZ JUNİOR CUP BİR GÜZEL FUTBOL ŞENLİĞİ

Biliyorsunuz geçtiğimiz,15-16 Ağustos Çarşamba ve Perşembe günleri gene bir minikler futbol şenliği vardı Tavşanlı’da.Turnuvayı düzenleyen kulüp,ERDEM GENÇLİK SPOR KULÜBÜ.2007 ve 2008 doğumlu minik sporculardan oluşan turnuvanın tam adı da şöyleydi.ERDEMSPOR CUP 1.YEREL MERHUM MEHMET BACAKSIZ YEREL MİNİKLER FUTBOL ŞENLİĞİ.

17 agustos erdem

Bu şenliğe Tavşanlı’mızın yedi takımı katıldı.Organizatör takımı en başa,torunumuz Deniz Berk’in takımı Akıncılarsporu en sona koyarak aklımıza geldiği şekilde yazalım takımları.Erdem Gençlikspor,Hanımçeşmespor,Beyköyspor,T.Linyitspor,T.Gençlikspor,3 Eylülspor ve Akıncılarspor.Bu futbol şenliğini ilk duyurduğumuzda,Moymulsporun adı vardı.Son gün katılamayacaklarını bildirmişler ve onların yerine Beyköyspor,turnuvaya katılan takım olmuş.

17 agustos güney tansel

Çarşamba günü erken saatlerde,sabah saat 9.00 da Güney Erdem’in açılış konuşması ile başladı şenlik.Sonrasında rahmetli Mehmet Bacaksız’ın oğlu Tansel Bacaksız’ın,teşekkür konuşması.

17 agustos linyit

Başlangıçtan itibaren her şey planlandığı şekilde yürüyordu.İlk maç,Erdem Gençlikspor ile Tavşanlı Linyitspor arasında oldu,açılış maçıydı yani.Sabah bölümüne iki tur maç öngörülmüştü ve öyle oldu.Hava saatler geçtikçe ısındı açıkcası ve saat 11.30 da T.Geçliksporla,Beyköyspor arasında oynanan maç ile,sabah bölümü tamamlanmış oldu.

17 agustoos güney sarıgöl

Bizim hoşumuza giden ilk ayrıntıyı hemen yazalım.T.Linyitspor teknik direktörü,Erhan Sarıgöl ve yardımcısı Fatih Akdemir ve yöneticilerden Hüseyin Yeğen maçlar oynanırken geldiler,minik sporcuları izlemeye.Bazıları için önemsiz gibi görünebilir,ama bizce önemsenecek bir ayrıntıydı.

17 agustos mezarlık

Erdem Gençlik kulüp başkanı Erdem Güney,ayrıntıları kaçırmamış.Sabah maçlarının sonuçlanması ile birlikte,bütün takımlar Tavşanlı asri mezarlığına gitti.Hep birlikte rahmetli Mehmet Bacaksız mezarı başında anıldı,dualar edildi. Tansel Bacaksız’ın burada minik sporculara ikramı olduğunu da ekleyelim.Bu ziyaret sonrasında,akşam maçlarının başlayacağı,saat 16.00 a kadar ara verildi.

17 agustos 3 eylül

İlk günün akşam maçları,saat 16.00 da Erdem Gençlikspor ile 3  Eylülspor arasında oynanan maçla başladı.Takımların bir birleri ile yaptıkları maçlar ile devam etti,minik sporcuların karşılaşmaları.Ve ilk gün müsabakaları,Erdem Gençlikspor ile Akıncılarspor arasında oynanan maçla sona erdi.

17 agustos akıncılar

Erdemspor Junior Kupun ikinci günü,Beyköyspor ile T.Linyitspor arasında oynanan maçla başladı.Öğlen saatlerinde bitmesi planlanmıştı spor şenliğinin ve öylede oldu.3 Eylülspor ile Hanımçeşmespor arasında oynanan maçla birlikte sona erdi,minikler futbol şenliği.

17 agustos hanımçeşme17 agustos gençlik

 

Güney Erdem hocanın planladığı gibi başladı ve bitti kapanış törenleri de.Kaymakamımız sayın Yüksel Kara son anda önemli bir işi nedeni ile katılamadı.Kendisini ilçe spor müdürü vekilimiz sayın Yücel Tosun temsil etti.Belediye başkan vekilimiz sayın Mehmet Atabay’ın kapanış konuşmasından sonra,katılan takımlara birer kupa takdim edildi.Bütün sporculara da birer sertifika verildi.Sertifikalar aynı zamanda spora emek verenlere de verildi.

17 agustos beyköy

Böyle dedikten sonra kendimiz için özel teşekkürü belirtmek isterim.Sağ olsunlar bize de sertifika vermek inceliğini gösterdiler.Dahası torunumuz Deniz Berk’in takımı Akıncılarsporun kupa ve sertifikalarını da bize verdirdiler.Aldığımız sertifikayı da sevgili Naci Uzuncan’ın elinden almak gerçekten sevindirici oldu.

17 agustos ben ödül

Sanki uzattık gibi ama,bu organizasyon gerçekten hoşumuza gittiği için ve müsabakaları izlemek keyif verdiği için ayrıntıları yazabilme isteği  ağır basıyor.Ve ben katılımcı takımların sadece teknik adamlarının isimlerini yazarak,kendilerine ve takımlarına teşekkür etmek istiyorum.Erdem Gençlik sorumlusu,Burhan Sezer,Hanımçeşmespor sorumlusu Mehmet Kale,3 Eylülspor sorumlusu Oktay Doğu,Beyköyspor sorumlusu,Mustafa Büber,T.Gençlikspor sorumlusu,Hakan Dönmez,T.Linyitspor sorumlusu Hakan Aygören ve Akıncılarspor sorumlusu Emrullah Alparslan.Hepsi de canı gönülden yaptıkları bu iş için alkışı hak ediyorlar.

17 agustos atabay hanımçeşmee

Bir parantez de Beyköyspor kulüp başkanı sayın Harun Büber için açmak isterim.Gerçekten benim takip edebildiğim kadarı ile,kulübü ile ve amatör futbolumuzla oldukça yakından ilgileniyor.Elinden gelenin fazlasını da yapıyor diyebilirim.Bütün içtenliğimizle kutluyoruz sayın Harun Büber’i de.

17 agustos zorba 3 eylül17 agustos erdem kız

Son olarak organizasyonu gerçekleştiren,Erdem Gençlikspor kulübünü tebrik ediyoruz.Başkan sevgili Güney Erdem,teknik sorumlu Burhan Sezer,yöneticiler Burhan Zorba ve Bülent Geren hepsini içtenlikle kutluyoruz.

17 agustos ben deniz

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.