Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MAVİLER KUPADA TUR GEÇTİ

Belediye Kütahyaspor,Ziraat Türkiye Kupasında,Bursa Yıldırımsporu 1-0 mağlup ederek ikinci tura yükseldi.Ziraat Türkiye kupasında maçlar tek maçlı eleme sistemine göre oynanıyor bu sezon.

Maçın ilk yarısı golsüz sonuçlandı.Her iki takımda kontrollu oynamayı tercih ederken,çoklukla orta sha mücadelesi şeklinde geçti ilk yarı.Her iki takım da şut düşüncesi yok denecek kadar azdı.Bursa Yıldırımsporun aklımızda kalan şutu yok bu yarı için.Belediye Kütahyaspor adına Mustafa’nın 25 ve 43 deki iki şutu ile Enesin şutudur aklımızda kalan.

İkinci yarı Belediye Kütyahyaspor maç boyu oyunun kontrolunu elinde tutan taraf oldu.63. dakikada Erdemden aldığı pasla sol taraftan giden Mustafa’nın ortasını Güven  mükemmel bir vuruşla gole çevirdi.Aynı zamanda maçında sonucu oldu bu gol tabi.

Golden sonra ilk değişiklişkler Bursa Yıldırımspordan geldi.ve 81. dakikada beş oyuncu değişikliğini gerçekleştirdiler.Belediye Kütahyaspor teknik direktörü Polat Çetin sonraki dakikalarda önce Adem ve Onur sonra Umut Kadir ve Fatih’i sürdü oyuna.Umut Kadir oyuna girdikten hemen sonmra rakibi Kerem ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı.Pozisyon sonrası Kerem  sarı kart gördü.

Maç altı dakika uzatıldı hakem tarafından.Bursa Yıldırımspor bu yarıda 90+5 de Ercan Karaca ile çok önemli pozisyonu golle sonuçlandıramadı.Ercan2ın elverişli durumda şutu yandan auta çıktı.

Belediye Kütahyasporun Ziraat Türkiye Kupasında ikinci turdaki rakibi Darıca Gençlerbirliği olacak.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.