Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MAVİLER İLK YARIYI LİDER BİTİREBİLİR

Belediye Kütahyaspor misli com 3.lig ikinci grupta jigin 16. haftasında on beşinci maçında deplasmanda Mardin Fosfatsporu 2-1 mağlup ederek üçüncü sıradaki  yerini korudu.Bu galibiyetle zirve mücadelesinde önemli bir üç puan aldı demek yanlış olmaz.

Şimdi biraz geriye dönüp ligin onuncu haftasına bakalım.Deplasmanda Karamansporla karşılaşıp 2-0 kaybetmişler.Topladıkları 12 puanla,lider Nazilli Belediyesporun 7 puan gerisinde 11. sırada yer bulmuşlar puan cetvelinde.

İşte bu maçtan sonra Dumlupınar stadında Büyükçekmece Tepecikspor karşısında  aldıkları 2-1 lik galibiyet altı haftalık büyük çıkışın başlangıcı olmuş.Sonrasında Yomrasporu deplasmanda,jider Fethiyesporu Dumluda yenmişler.Araya 14.haftada Ceyhanspor beraberliği sıkışmış.Kahta 02 spor ve Mardin Fosfatspor galibiyetleri ve puan cetvelinde üçüncü sıradalar.Lider Fethiyespor ve ikinci Nazilli Belediyespor ile aralarında sadece bir puan fark var.

İlk yarının son haftasında Dumluda İskenderun Futbol Kulübünü konuk edecekler.Rakip ligin 14.sırasında,altı haftalık istikrarlı sonuçlar göz önüne alındığında Belediye  Kütahyaspor bu maçı kazanır demek kehanet olmaz.Lider Fetgiyesporun deplasmanda Çengelköy karşsında ve ilinci Nazilli Belediyrsporun evinde Yomraspor karşısında puan kaybetmeleri uzak bir ihtimal değildir.Maviler üç puanı aldığında 31 puanla ilk yarıyı lider olarak bitirme şansına sahiptir sözün özü.

Biz sezon başından beri Belediye Kütahyasporu ilgi ile takip etmeye çalışıyoruz.Teknik sorumlu sayın Polat Çetin ve sportif direktör sayın Tolga Tağ ile de sürekli diyalog  halindeyiz.Sağ olsunlar her görüşmemizde içtenlikle maçları değerlendirmişlerdir.Bize göre bugün ortada bir başarı varsa bu başarın mimarları öncelikle sayın Polat Çetin ve sayın Tolga Tağ ikilisidir.

Elbet bu ikilinin arkasına Belediye Kütahyaspıor kadrosunda olan kadroda yer alan oynayan oynamayan bütün futbolculardır başarının en büyük hissedarları.Bir kere bizim bire bir tanıdığımız üç futbolcu var.Kaptan Emrah Dağ ve Adem Denizer ve Umut Sabri Kiraz.Emrah Dağ yıllardan beri bizim prensimizdir zaten.Umut Sabri Kiraz’ında bir gün gelip banko adam olarak takımda yer bulacağına inanıyoruz.Tabiki takımın gol yükünü çeken Onur Garip ve yokluğundasahneye çıkan Erdem Onur Beytaş’ın isimlerini de anmasak olmaz.

İskenderun Futbol Kulübü maçunda Belediye Kütahyaspora başarılar diliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.