Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MAVİLER HAKEM BÜBER HOCA

2018 yılının ilk gününde ilk maçımızı izledik karakovada.Akıncılarspor ile Kütahyaspor U19 takımlarının il play of maçı.Güzel maç olacağını düşünmüştük,aslında,son 10 dakikası hariç iyi de maç oldu.Maçın sonucu 3-1 Kütahyasporun galibiyeti ile bitti,ancak sahada oynanan futbolun tam karşılığı olmadı bu sonuç.Maviler yakaladıkları basit pozisyonları gole çevirebildi.Aynı beceriyi Akıncılarsporlu gençler gösteremedi.

Maçın başlarında 9. dakikada Halil Talha Duman’la 1-0 öne geçti Akıncılarspor,Skoru tutma becerisini gösteremediler,14 de Mustafa Demirel eşitliği sağladı Maviler adına.Üstelik ilk yarı böyle bitecek diye düşünülürken 45 de Mert Yavuz’la 2-1 öne geçtiler.İkinci yarıda 63 de Eyüp Enes Durmaz’lada 3. golü buldular.Kısaca böyle maç,yukarıda dediğimiz gibi,Kütahyasporlu gençler,yakaladıkları pozisyonları gole çevirdi.Akıncılarspor bu beceriyi gösteremedi ya da futbol şansları yanlarında olmadı.

 

2 ocak davut2 ocak akın 2

80 lerde gerildi oyun,Akıncılarspordan Selçuk rakibine kasti faul yapınca ortalık karıştı,gençler birbirine girdi.Tribünlerde taraftarlar gerildi.Ve Şerif Ayyıldız,ortamı iyice karıştırdı.Ayrılarak sakinleşen futbolcuların arasından,kopup geldi,Akıncılarspordan Talha Solmaz’a kafa atarak yere düşürdü.Haydi gene curcuna,bu Şerif,futbolcu mu,karateci mi,kabadayı mı anlayamadık.Maviler böyle futbolcu yetiştirecekse hiç yetiştirmesin.ASKF sitesinden alacağı cezanın takipçisi olacağız.Bu çocuğun aklını başına getirecek salam bir ceza verilmelidir.

Aslında maçın gerilmesinde hakeminde katkısı oldu diyebilirim.Özellikle Kütahyasporun kaptanı Mustafa Demirel’in,kendisine sürekli itiraz etmesini,kartsız geçiştirmesi,yanlıştı bize göre.Aynı şekilde,M.Şahin,M.Yavuz,Eyüp Durmaz ve diğerlerinin,sert oyununa ve sürekli itirazlarına,hoşgörülü davranması maçı gerdi.Mavilerin kaptanı iyi bir oyuncu,hakkını teslim edelim.Ancak çenesi çok işliyor ve rakibi proveke ediyor,hareketleri ile.Yanlış davranışlarından kurtulursa,olur ilerde.Ve hakem ve saha denetçi ve gözlemcilerinin de maç için vereceği raporları merak ediyoruz açıkcası.Örneğin maçın hakemi maçı nerdeyse en az on dakika eksik oynattı bizce.Sahadaki kargaşa anlarında geçen süreyi kast ediyoruz elbette.

 

2 ocak hakem2 ocak akın 11

Maç sonu Akıncılarsporun antrenörü Mustafa Büber’e ne düşünüyorsun diye sorduk.Düşünceleri aşağı yukarı örtüşüyor bizimle.Bu şekilde maç kaybetmemiz gerekir aslında.Rakibimizin attığı gollerin,pozisyonla alakası yok.Gol pozisyonu olmayan bir rakipten üç gol yedik.Bizim attığımız gol dışında net dört gol pozisyonumuz var,olmadı.Benim üzüntüm,Kütahya takımları ile yaptığımız her maçta buna benzer futbol dışı olayların olmasında.Ben genç futbolcularımı,germemek adına maç öncesi motivasyon konuşması bile yapmadım.Ama bunlar genç çocuklar,hakemlerin yanlış kararlarından etkilenmeleri kaçınılmaz oluyor.Selçuk’un gördüğü kırmızı kartı buna bağlıyorum.Elbette kendisini de hem uyardık hem nasihat ettik.

Son olarak saha ve stat içerisindeki,bütün görevli arkadaşlarımıza,kısaca hatırlatmakta yarar var.Biz tamamiyle amatörüz,futbolu sevdiğimiz,için kendimize iş edindik elimizden geldiğince takip etmeye çalışıyoruz.Sizler en küçüğünden en büyüğüne oralara adım attınız mı,az veya çok maddi karşılığını alıyorsunuz.Biz orda esame listelerini talep ediyorsak,futbolculara olan saygımızdandır.Yoksa aldığımız notlara x takımın şu numaralı oyuncusu Y takımın bu numaralı futbolcusu deyip geçmeyi de becerebiliriz.Neyse söyleyeceğim çok şey de olurda,fazla uzatmayayım.

 

2 ocak akın üç2 ocak mavi kaptan 11

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.