Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

M.SADIK ÖZENLİ İLE FUTBOL

ALİ MERMER:)Mehmet Sadık,klasik sorumla başlayayım ben.Kendini tanıtsan öncelikle,bana sporseverlere.Nasıl başladın oynadığın takımlar vs.vs.

M.SADIK ÖZENLİ:Öncelikle merhaba Ali amca futbola arkadaşlarımın tavsiyesi ile akıncılar sporda başladım. O zaman 12 yaşımda idim ve iyi ki de orada başlamışım. Çok güzel dostluklarım arkadaşlıklarım abilerim oldu bende emeği çok olan Ali Solmaz Ahmet Demiralp ve tabi ki Mehmet Erdal hocama Çok teşekkür ederim. Daha sonra Linyit spora transfer oldum o zaman dsgl yani deplasmanlı süper gençler liginde oynadım. Ahmet hocam (imam Ahmet) ve Ali Buçan hocamın bende yeri çok farklıdır onlardan çok şey öğrendim Linyit sporda çok değerli 2 sezonum geçti ve tekrar Akıncılarspora geri döndüm. 2 yıl daha orada geçirdim ve askere gidip geldim. Sonra Tepecik sporla anlaştım 1 sezonun ardından Demirbilek’e geldim ve 3.sezonumu geçirdim güzel dostluklar ve şampiyonluklar elde ettik ayrıca seneye ya nasip diyelim artık Ali amca.

ALİ MERMER:Peki son Akıncılarspor maçınıza geçeyim.Alınma ama açıkcası maç öncesi benim favorim de Akıncılarspordu.1-1 bitti maç,ne dersin maç için?

M.SADIK ÖZENLİ:Doğrusunu söylemek gerekirse bende yeri ayrı olan bir maç Ali amca sonuçta çocukluğum orası.Biz Demirbilekspor olarak maça tabi ki düşme çıkma gibi bir düşüncemiz olmadığı için rahat çıktık. Ama ne olursa olsun mücadele etmeyi bırakmadık. Akıncılar biraz daha üstündü doğrusu play off hedefi de onları biraz telaşlandırdı. Maç içinde pek yaramadı ama kontra ataklarla cevap verdik galip de gelebilirdik fırsatları kaçırdık ve maçta 1 1 bitti. Diğer maçlarında eski kulübüme başarılar dilerim.İnsallah play- offa çıkarlar ve orayı da geçerler ve ilçemizi balda 3 takımımız temsil eder.

26 mart demirbilek bal duyum sadık

ALİ MERMER:Ligin bitimine iki maç kaldı.Ama siz Gürağaç maçını hükmen kazanacaksınız ve son maçınız Kümaşsporla.Demirbileksporu yorumlar mısın lig başından bu güne kadar.Nasıldınız takım halinde genel olarak?

M.SADIK ÖZENLİ:Evet ali amca ama büyük ihtimal Kümaş da önümüzdeki maçtan puan alamazsa belkide bizim maçımıza da gelme ihtimalleri düşer ama başarılar dilerim herkese.Demirbilekspor olarak lige DPÜ galibiyeti ile basladık sonra mağlubiyetler aldık ama hiç mücadeleyi bırakmadık yukarıyı zorlayan takımlarin çoğundan puan aldık ve bu puanlar bizim ligde kalmamızı sağladı son 5 haftaya girerken daha rahattık diyebilirim.

26 mart sadık özenli

ALİ MERMER:Peki Sadık sen kendini nasıl buluyorsun lig boyunca.Kaç maç oynadın mesela kırmızı kart gördün mü?Defans oyuncususun tamam golün var mı bu sezon?

M.SADIK ÖZENLİ:Ali amca 1 maç yedekten girdim oda Simav sporu 2 1 yendiğimiz maç. Diğer bütün maçlarda oynadım hemen hemen, 25 maç güzel anılar tecrübeler oldu. Ama hiç kırmızı kart yemedim fakat çoğu maç sarım var. Ali amca biraz sert futbol oynadığım doğrudur maalesef, ama rakibimi her zaman özür dileyip kaldırırım. Futbol bu dışarıda yüzyüze bakıyoruz, gole gelince Ali amca bu sezon 1 golüm var içeride Uluoymak maçı takımımın tek golü mağlubiyete engel olamadı 2 1 kaybetmiştik.

ALİ MERMER: Maalesef amatör futbolumuzda hem saha içinde hem tribünlerde,istenmeyen bir sürü olaya tanık oluyoruz.Futbolcu gözüyle nasıl önlenebilir?Ve gene benim görebildiğim,Tavşanlı-Kütahya ve Tavşanlı Simav gerginlikleri hep problem oluyor.Çözüm nerede sence?

26 mart demirbilek

M.SADIK ÖZENLİ:Ali amca keşke bunu hiç konuşmuyor olsak maç içinde rakiplerimizle diyaloglarımız çok güzel ama izleyici kitlesi bunu görmüyor. Hakeme futbolcuya ağzına geleni söylüyor hafta içi sıkılıp sıkılıp, hafta sonu stresini atmaya sahalara geliyorlar inşallah bu azalır daha güzel maçlar olur.Maç sonu olaylar hepimizi gerçekten çok üzüyor. Bunu düzeltecek olan gene bizleriz ve taraftarlarımız.

ALİ MERMER:Ya ben hakemleri pek sormam futbolculara da ve hakemlerden özellikle uzak durmaya da çalışırım,çok çok kötü yönetimleri olmazsa.Sen hakemler için ne düşünürsün ve senin hakemlerle diyalogların nasıl?

M.SADIK ÖZENLİ:Öncelikle onlarında insan olduğunu unutmamak gerek Ali amca. Hata yapabilir gözden kaçırabilirler fakat ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Hakemlerimize hakaret kötü söz etmemek gerek gerçekten en iyisini yapmaya çalışıyorlar onlara da başarılar dilerim. Ve hakemlerle de aramın maç içinde çok iyi olduğunu söyleyeyim.

ALİ MERMER:Sadık benden bu kadar,senin eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi,teşekkürler güzel sohbet için.

M.SADIK ÖZENLİ:Ali amca seninle sohbet etmek çok güzel amatör spora verdiğin değer için sonsuz teşekkürler her zaman seni takip ediyor haberlerini okuyoruz ben teşekkür ederim.

26 mart demirbilek defans

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.