Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

M.ALİ AYDEMİR AKINCILARSPOR

ALİ MERMER:Adaşım merhaba.Akıncılarsporda başladı futbol yaşamın.Uzun bir süre Linyitspor bu sezon Akıncılarspora dönüş.Sen anlatsan futbol yaşamını.

M.ALİ AYDEMİR: Öncelikle merhaba abi 2011 senesinde akıncılarda ilk lisansım çıktı ve resmi maçlara çıkmaya başladım. O zamanlar kendimden yaşça büyük gruplarda şans alıyordum ve iki sene sonra linyit spora transfer oldum tavşanlı linyit sporda 3 sezon akademi ligi 2 sezon yerel lig ve 1 sezon A takım olmak üzere 6 senem geçti. Geçen 6 senenin sonunda Akıncılara geri dönmenin sebeplerinden biri maç oynayıp tecrübe kazanmaktı ve geri dönmemin sebebi çok değer verdiğim ve sevdiğim antrenör olmak üzere Fatih Akdemir ile yeniden çalışmaktı..

ALİ MERMER:Peki kaç teknik adamla çalıştın bu zamana kadar?

M.ALİ AYDEMİR:15 ayrı teknik adamla çalıştım ve her birinden çok fazla şey öğrendim.

ALİ MERMER:Bu sezona gelelim Akıncılarsporda nasıl geçti sezon kendin ve takımın açısından?

M.ALİ AYDEMİR:Bu sezon hakkında konuşmak gerekirse öncelikle şunu söylemeliyim akıncılar spor ligin en genç takımıdır. Kendim için nasıl geçtiği ise ilk kez sal ligi oynadım ve adapte olmak başta zordu. Sonra ki maçlarda kendimi toparlayıp sal ligine adapte oldum takımım için şunu söylemek istiyorum kötü sonuçlar aldık ama kötü futbol oynamadık. Sürekli iyi işler yapmaya çalıştık saha içinde skor ne olursa olsun her zaman önceliğimiz iyi futbol sergilemekti.

ALİ MERMER:Peki şöylede bir soru sorayım sana.İlimiz süper amatör liginin kalitesi nasıl sence futbol açısından?

M.ALİ AYDEMİR:Kütahya sal liginin bence kaliteli bir lig olduğunu düşünüyorum oynadığımız her maç hiç biri kolay maçlar değildi her maç bana ve takımıma çok büyük tecrübe kazandırdı.

ALİ MERMER:Peki Ali, futbol dışında neler yaparsın hobilerin nelerdir diyeyim?

M.ALİ AYDEMİR:Futbol dışında yaptıklarım ise ben aileme ve arkadaşlarıma çok önem veren birisiyim saha dışında çoğu vakitlerimi önem verdiğim insanlarla geçirmekteyim hobi olarak ise çok fazla hobim yok ama yeni şeyler öğrenmek diyebilirim..

ALİ MERMER:Adaşım benden bu kadar olsun ilave etmek istediklerini dinlerim tabi.Teşekkürler ve yolun açık olsun.

M.ALİ AYDEMİR:Abi şöyle bir şey söyleyemek isterim.Bu sezon Akıncılarspor çok genç bir kadro ile ve büyük çoğunluğu yöremizden olan gençlerle mücadele etti.Tavşanlı’da bir çok sporseverde bunun böyle olduğunu biliyor.Bizlere güvenen başkanımız ve yöneticilerimize,hocalarımıza samimiyetle teşekkür ediyorum.Başka takımlar böyle bir cesareti gösterebilir mi onu da bilemiyorum doğrusu.

Son olarak da bu güne kadar üzerimde emeği olan bütün hocalarıma,saygılarımı ve sevgilerimi sunuyor hepsine selamlarımı yolluyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.