Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

LİNYİT ANTRENMAN,TAKIM HEPİMİZİNDİR

Tavşanlı Linyitspor deplasmanda kazandığı Bursa Yıldırımspor maçı sonrasında,Salı günü Tunçbilek tesislerinde toplandı ve haftanın ilk antrenmanını yaptı.Biz biraz erken gittik Tunçbilek’e,takım antrenmana biraz geç başladı.Biz uzun süre sonra takım antrenmanı bitirmeden  ayrıldık.

Antrenmanda annesinin rahatsızlığı nedeniyle izinli olan Antrenör Murat Kışkan bulunmadı.Kırmızı kart cezalısı Cihan Çimen ve kaptan Hakan Soylu ve Hüseyin Güleç antrenmana katılmayan isimler oldular.

Deplasmanda alınan galibiyet yüzlerin gülümser olmasına yol açmış elbette.Bizde futbolcularımızı hem tebrik ettik ettik,hem kısa kısa konuştuk hem selamlaştık.Şahin gene elinde top yanında da bir çuval top gözümüze çarptı.Mesleği tam buldun dedik ya dedik te,Erdoğan hocamız,abi sen bu adam topu seviyor diye yaz dedi.

Ömercan Aslan kaşındaki bandajı çıkarmış geçmiş yani sakatlık.Suat,Şafak,İsmail,Orhan,Emre Akdağ takılıp gülüştüklerimizden.Biz de her zamanki gibi elimizdeki taka telefonla resim almaya çalışıyoruz bir taraftan.Şunu söylemek isterim,biz antrenmanlara gelirken,bu arkadaşımızın resmini çekeceğiz,şu arkadaşımızın resmini çekeceğiz diye planlama ile gelmiyoruz.Gözümüze yakınımızda olan kim varsa resim almaya çalışıyoruz,artık kim çıkarsa karşımıza..Her neyse antrenman için bu kadar,diğer konuları da çat pat aktarmaya çalışalım.

Tunçbilek’e girerken Çelikler Holdingin santral bacalarından biri gene görevini yapıp dumanları savuruyordu gökyüzüne.Malum kutsal tozlar da sonrasında yeryüzüne inecek,semada duracak halleri yok ya.Ben size bir şey diyeyim mi,bu adamlar sittin sene bu bacalara filtre falan takmaz.

Kulüp binasından içeri girdiğimizde,önce kulüp müdürü Aziz beyin yanına uğradık.Bayağı yoğun,kafasını bilgisayardan kaldıramıyor da,bizde inadına bir şeyler soruyoruz.Yıldırımspor maçında takımı çok beğenmiş Aziz bey onu belirtelim önce.Deplasman maç giderlerinden yakındı,5800(beş bin sekiz yüz) lira bu deplasmanın kulübe maliyeti dedi.Futbol Federasyonu da destek oluyor müdürüm dedik.Güldü abi işte faturası federasyondan aldığımız hak ediş 624(altı yüz yirmi dört)lira dedi.Şaşırdık da konu bizim konumuz değil,iyi bakalım diye geçiştirdik.

Sonra Ethem bey geldi gitti arada,bazı ihtiyaçları söyledi.Sonra masör Akar ve tesis görevlilerinden Ahmet İnce.Müdür bey çalışırken,İsmail Akar Ahmet’e resim gösteriyordu,sahanın çizgilerini çizmek için bir aparat geliştirilmiş.Bundan yaptırabilmek lazım diyordu Akar,Ahmet İnce pek oralı olmadı gibi.Geçen yıldan beri tesislerdeki bütün görevliler el ele vererek arka bahçeyi ağaçlandırma derdine düşmüşler.33 ağaç diktik dedi Akar,elma,armut,erik ne ararsan var.Sonra İsmail Akar PTT lige yükselme finallerine kadar gitti,bir ara yazarız onları da.

Başta dedik ya biz erken gittik antrenman geç başladı diye.Bir numaraya kadar çıkıp oğlumuz Mustafa’yı ziyaret edelim bari deyip gittik yanına.Yanındaki iş arkadaşlarından biri Halil İbrahim Akar eski amatör futbolcularımızdan.Açıkcası ben tam olarak toparlayamadım da,olur mu abi nasıl hatırlayamazsın,şu memleketin en iyi sol bekleri arasındaydım dedi.Moymulspor hariç neredeyse bütün kulüplerde oynadım diye noktaladı Halil İbrahim.

Sonra oğlumuz Mustafa ile sigara molası verelim dedik,karşımıza Sabri Tülek çıktı Çobanköysporlu.Selam kelam her türlü ikramına teşekkür ettik,sigara önemli tabi.Bina girişinde oyalanıyoruz iki amatör futbolcu,Bozbelenlilersporlu Recep Yıldırım ve Kütahya 30 Ağustosporlu Mehmet Gülok.Kısaca nereye adım atsak amatör futbol,bana müsaade evlat dedim.Şu santral bakım atelyesine de uğrayıp İbrahim Karakaya hocamı da göreyim.

Yollandık yanına İbrahim Karakaya hocanın,bu sezon çalışmıyor,son olarak Gençlergücü sporu çalıştırmıştı geçtiğimiz sezon.İş arkadaşları ile oturuyorlar,sağ olsunlar hoş karşıladılar.Karakaya hocam olunca konu gene amatör futbol ve ağırlıklı olarak T.Linyitspor.İbrahim hoca,bu sezon takımın başarılı olacağına inanıyor.Bu nedenle,yönetim,teknik heyet ve futbolculara elimizden gelen desteği vermeliyiz diye düşünüyor.Geçtiğimiz hafta evimizde Yenişehir Belediyesporu nasıl elimizden kaçırdık diye de hayıflanıyor.

Antrenman saati yaklaşıyor tekrar bir numaradan aşağı indik.Erdoğan Sarıuşak ve Oktay Tosun hocalarımızla futbol sohbeti keyifliydi.Deplasman galibiyeti her ikisinin de morallerini yükseltmiş.Sonra yönetici İlkay Güre ve genel kaptan Hüseyin Yeğen ile,hem deplasman galibiyetini konuştuk hem tebrik ettik.Her ikisinin de ortak görüşü şu.Gün birlik günüdür gün hep beraber olabilme günüdür.

Evet bizim de düşüncemiz birlik ve beraberlik içinde olabilme zamanlarında olduğumuzdur.Hiç birimizin birbiri ile uğraşacağı zaman değildir.T.L inyitspor zor bir deplasmanı kazanarak gelmiş ve önü açılmıştır.Gün T.Linyitspor futbol takımının her kesimine destek verme günüdür.Hedefe emin adımlarla gidebilmek için kenetlenmeli,el ele verebilmeliyiz.

TAVŞANLI LİNYİTSPOR hepimizindir,kıymetini bilelim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.