Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

LİG FERİKÖYLE YENİ BAŞLAYACAK

Yaklaşık on günlük bir süre sağlık sorunlarımız nedeni ile amatör sporumuzdan uzak kaldık.Sanırım bir süre daha da eski yoğunluğumuzdan uzak kalacağız.Herşeye rağmen canımız durmadı birşeyler yazmak düştü aklımıza.

Önce T.Linyitsporun son deplasmanda kaybettiğimiz Anadolu Üniversitesi maçına kısaca değinelim.Biz o maçtan puanla döneceğimizi düsünmüstük,olmadı maalesef.T.Linyitsporun 19 dakikada üç gol yemesine de şaşırdık açıkcası.Gol atamama sorunumuzun devam etmesi de başka bir sorun.Biz sayın Nihat Baran için geldiği günden beri olumlu düşündük.Bir maç kaybetmesiylede yangına körükle gitmeyeceğiz elbette.Sayın Nihat Baran ve teknik ekibe güvenimiz tam.İyiye gideceğimize inanıyoruz.

22 ocak baran

Pazar günü Ada stadında Feriköysporla oynayacağımız maçla birlikte en az üc maçlık bir galibiyet serisi yakalayacağımıza da inanıyoruz.

Önce Feriköy arkasından deplasmanda Yeşilköyspor ve evimizde Beyköy Belediyesporla oynayacağımız üç maçtan 9 puan toplayacağımıza inanıyoruz.Bunu basarabilecek güce sahip bir takımımız var.

Önce Feriköy maçı ezip geçeceğiz….

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.