Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

LİDERİN TEKNİK DİREKTÖRÜ HORASANLI

A.Mermer:Sayın hocam,1867 Simav deplasmanından,galibiyet,üç puan ve liderlik,nasıl değerlendiriyorsunuz maçı?

ERHAN HORASANLI:Şunu belirtmeliyim öncelikle,deplasmanda kazanmak güzel.Üstelik bu galibiyeti,lig liderine karşı alıp,lig lideri olmak daha da güzel tabi ki.Biz Simav deplasmanına giderken,maçın zor olacağını zaten biliyorduk.1867 Simavspor da bizim maçımıza kadar yenilgi almayan bir takım ve lig lideriydi.Bu nedenle oyuncularımın üzerinde az da olsa baskı vardı.

Maçta iki kez geriye düşmemizi bu baskıya bağlıyorum.Ancak iyi bir takımız,bunu da iki kez geriye düştüğümüz maçı,üstelik deplasmanda 3-2 kazanarak gösterdik.

 

20 kasım çamlıca 11

A.Mermer:Peki hocam,önünüzde Demirciköysporla,yapacağınız maç var,kağıt üzerinde kolay gibi,ne düşünüyorsunuz maç için?

ERHAN HORASANLI:Biz takım olarak bütün rakiplerimize saygılıyız.Demirciköyspor dahil,bütün rakiplerimize karşı,aynı ciddiyetle yaklaşıyoruz.Klasik futbol deyimi ile söyleyeyim.Oynanmamış hiç bir maç,ne kazanılmış ne de kaybedilmiştir.Ve tabi ki biz Çamlıcaspor olarak,Demirciköyspor maçına da aynı ciddiyetle çıkacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Lig liderliğini sürdürmek içinde kazanmamız gerektiğini biliyoruz.

A.Mermer:Peki sayın hocam,Çamlıcaspor olarak nihai hedefiniz nedir diyeyim.Ve teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için,Allah gönlünüze göre versin.

ERHAN HORASANLI:Biz sezona başlarken,şampiyon olmayı kendimize hedef seçtik.Bunu gerçekleştirebilmek içinde iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum.Son maçımızla lider olmamızında avantaj olduğunu düşünüyorum.Kovalayan bir takım olmak yerine,kovalanan bir takım olmayı her zaman tercih etmişimdir.

Biz başarıyı takım olabilmekle yakaladık diye düşünüyorum,futbolcularımın emeği ve özverisi başarıda en önemli etkendir.Bir de beraber görev yaptığımız,değerli teknik adam arkadaşım Ahmet Cengiz var.Çamlıcasporun bu güne kadar ki başarısında,benim kadar,futbolcularımız ve yönetimimiz kadar,sevgili Ahmet Cengiz hocamın da büyük katkısı var.Pro lisans sahibi bir arkadaşımla görev yapmak benim içinde keyifli.

Bende bizlere göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.