Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

LİDERE Mİ BOYUN EĞDİ HAKEME Mİ..?

Dervişe sormuşlar,en zor olan nedir diye?SÖZ dür demiş derviş,anlatması da zordur,anlaması da zordur.

Moymulspor ada stadında lig lideri Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.Kaybetti maçı,üstelik kazanabileceği bir maçı kaybetti.Aslında,özellikle ikinci yarıda olmak üzere,daha çok rakip alanda olan taraftı.Ancak rakip onsekiz içerisinde,etkili şut atma becerisini gösteremediler.En etkili iki şut var,Hüseyin Güleç’ten.İlki 45. dakikada,az farkla avuta gitti ilk yarıda.İkincisi,76.dakikada kaleci kornere attı güç bela.Adını yazmayalım da,birlikte izlediğimiz arkadaşlarımızdan biri şöyle özetledi.Moymulspor iyi hoş da,sap var,dene yok.

Bizim Moymulsporu takip edebildiğimiz kadarı ile,kalecim Fatih Şimşek ilk kez kaleyi korudu bu maçta.Genellikle ikinci yarılarda oyuna giren Dursun Sorgun’da ilk onbirde başladı.Bize göre esas sıkıntı takımda,Mohammed Sumaila’dır.Kusura bakmasın,misafirdir ilçemizde ama,durum bu.Sıfır katkıyla oynuyor demek yanlış olmaz.Açıkcası sayın Sarıgöl’ün 90 dakika sahada tutmasını da yadırgadık.

Devre arasında,alt yapı sorumlusu Emrullah Alparslan’la,bizim Bünyamin ve Abdullah’la sohbetimiz sürdü.Emrullah hoca hakemlerden,şekvacı tabi sadece Emrullah hoca değil,herkes şikayetçi.Abi zaten bu konuları işleyen senden başkası yok,bu hakemi de yazarsın sanırım sözüne tabi dedik.

 

19 kasım moymul sumaila19 kasım moymul selim

Evet gelelim hakemlere,gerek hakem Anıl Şen gerek yardımcıları berbat bir yönetim gösterdiler.Neden böyle dediğimizi,üç pozisyonla anlatmaya çalışalım.İlki dakika 35 de yardımcı antrenör,Muhittin Başaran’ın sahadan atılmasıdır.Muhittin hoca,tanıdığımız biri,öyle şer,şör insan değildir.Maçta ki kötü yönetime itiraz etmesin mi adam?İkincisi ve bizce en önemlisi 43 de Hüseyin Güleç’in onsekiz alanı içinde indirilmesine seyirci kalıp devam demesidir.Erman Toroğlu’nun deyimiyle penaltının babasıdır bu pozisyon.Moymulsporun kaderi ile oynamıştır bir anlamda,penaltıyı verse,büyük olasılıkla gol olacak ve devre 1-1 kapanacak.Üçüncüsü ikinci yarıda M.Yaşar Türker’e gösterdiği sarı kartdır.Bir futbolcuya,bu kadar ucuz ve bedava kart ancak böyle gösterilir.

 

19 kasım moymul güleç19 kasım a.üni

Velhasılı maçın hakemi ve yardımcıları,çalıp çalmadıkları düdükleri ile.Kaldırıp,kaldırmadıkları bayrakları ile,maçın sonucuna olumsuz anlamda etkide bulunmuşlardır.İşin kötü tarafı,hakem hatalarının Tavşanlı’da her hafta olmasıdır.

Şimdi bakınız,biz Tavşanlı emniyet güçlerinin,zor şartlar altında görev yaptıklarını biliyoruz.Tamam ilçemde personel açığı var böyle olunca,emniyet güçlerine aşırı mesai yapmak zorunluluğu geliyor.Bu da onları sıkıntıya sokuyor,gidin konuşun hiç biri,maçlarda görev almaktan memnun değildir.Birde üstüne üstlük taraftarların bölümünü kameraya alma durumu var.Bizimde ilgimizi çekiyor,kolluk güçlerinin görevi,asayişi sağlamak mı,taraftarı kameraya almak mı diye merak ediyoruz?Her şeye rağmen emniyet güçlerimizin,Tavşanlı’daki maçlarda,Tavşanlı’lı sporseverlere daha hoşgörülü yaklaşmaları gerektiğini düşünüyoruz.

Moymulspor bu hafta İstanbul’a Feriköy deplasmanına gidecek.Rakip yenilmeyecek bir takım değil.Moymulspor bu maçta,ligde ki ikinci ve deplasmandakini ilk galibiyetini alır diye düşünüyoruz.

Martin Luther King şöyle demiş.Her şeyin sonunda,düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.

 

19 kasım a üniversitesi

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.