Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

KÜTAHYA’LI ÇİFTÇİLERDEN MUĞLA’YA DESTEK

Kütahyalı çiftçiler, Muğla’da çıkan orman yangınlarında hayvanları telef olan çiftçilerin acılarını hafifletmek ve yaralarını sarmak için hayvan desteğinde bulundu. Kütahyalı çiftçi ve köylülerin 184 küçükbaş, 5 büyükbaş hayvan bağışında bulunduğunu söyleyen Vali Ali Çelik, “Milletimizin cömertliğini, zor günde bir arada olmasını, dayanışmasını çok önemsiyoruz. Destek olan tüm vatandaşlarımıza devletimiz adına şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Kütahya, Muğla’da meydana gelen yangında zarar gören çiftçilere destek olmak için örnek bir dayanışma sergiledi. Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda 8 ilçe 84 köyde çiftçi ve köylülerin bağışlarıyla toplanan hayvanlar Valilik önünden Muğla’ya uğurlandı.
Devletin tüm kurumlarının afet bölgelerindeki çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Vali Ali Çelik, “Ciddi anlamda birçok sıkıntı giderildi” dedi.
“KÜTAHYA’MIZ YARDIMLAŞMANIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI OLDU”

Antalya ve Muğla’da çıkan orman yangınlarının ardından tüm Kütahya’nın yardım için seferber olduğunu söyleyen Vali Çelik, “Milletimiz, çiftçilerimizin yaşadığı zararları ortadan kaldırmak için devletimize ciddi katkılar sundu. Kütahya’mız da bu yardımlaşmanın önemli bir parçası oldu. Milletimizin cömertliğini, zor günde bir arada olmasını, dayanışmasını çok önemsiyoruz. İhtiyaç olduğunda bu millet her zaman kenetlenir ve yaraya merhem olmak için elinden gelen gayreti gösterir” diye konuştu.
189 HAYVAN MUĞLA’YA YOLA ÇIKTI
8 ilçe, 84 köyden 184 küçükbaş ve 5 büyükbaş hayvan bağışında bulunulduğunu belirten Vali Çelik, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda toplanan hayvanların Muğla’daki çiftçilere teslim edileceğini söyledi. Vali Çelik, “Bütün çiftçilerimize ve köylülerimize devletimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın dualarının ardından hayvanlar Muğla’ya gönderildi.
Programa Belediye Başkan Vekili Ömer Köse, İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, Kütahya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bahattin Atakan, STK Temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.