Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜTAHYA’DA BİR GÜZEL PAZAR TURNUVASI

Geçtiğimiz Pazar günü ilimizde Yeşilaysporun şehit İbrahim Tetik anısına organize ettiği U 12 yaşg uruplarının turnuvasındaydık.Peşin peşin söyleyelim iyi ki de gitmişiz izlemek için.Hem sporun içerisinde olup uzun zamandır görmediğimiz dostları görmüş olduk,hem minik sporcuların arasında keyifli bir gün geçirdik.
Turnuvayı ilk duyduğumuzda hem haberleştirmek adına hem detayları öğrenmek için Yeşilaysporun alt yapı sorumlularından Selim Açıkbaş’ı arayıp konuşmuştuk.Konuşmamızın sonunda Açıkbaş bekleriz abi demişti de nasip demiştik.Ama gitmeyi o an kafamıza koymuştuk bile.Turnuvaya katılacak olan Erdem Gençliksporun başkanı Güney Erdem’i aradık.Ne oldu artık gittiğin turnuvalara bizi götürmüyorsun diye takılarak başladık.Abi turnuvaya gittiğimiz mi var ki seni de çağıralım diye ciddiye aldı Güney hoca.Takıldım sadece dedim,ama Pazar günü gideceğin turnuvaya bende geliyorum aklında olsun dedim.Tamam ararım haber ederim yanıtını aldık Güney Erdem hocadan.

Cumartesi günü aradı Güney Erdem.Abi Pazar sabah 08.00 da kulüpte olursan gideceğiz birlikte dedi.Olur mu öyle hocam dedim,siz çevre yolundan gitmeyecek misiniz,beni yoldan alırsınız dedim bende.Ve anlaştık tabi ki.Neyse uzatmayalım,Pazar günü Erdem Gençlikspor ile düştük yola.Yolculuk keyifliydi doğrusu,kaptan Özgür dikkatli çocuklar neşeli.
Kütahya’da Yeşilayspor tesislerine saat 09.30 gibi girdik.Ve dışarıdan gelen ilk kafile olduk görebildiğim kadarı ile.Selim Açıkbaş son hazırlıkları yapmakla meşgul az sonra tanıdığımız isimlerden Samet Çamlı’da göründü.Turnuvanın organizasyonunda aksaklık olmaması için çalışıyorlar.Son sezonda Çavdarhisarsporda forma giyen Çatlı da oralarda,oğlu Yeşilaysporda forma giyiyor,onu getirmiş anladığım.Ayak üstü sohbet ettik.

Saat 10.00 da başlayacak önce kısa bir açılış töreni geçekleştiridi.Yeşilayspor başkanı Murat Duran açılıştan kısa bir süre önce tesislerdeydi.Adına turnuva düzenlenen İbrahim Tetik’in babası ve ailesi de turnuvanın davetlileri arasındaydı.Kısa konuşmalar,saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması,bu tür turnuvaların olmazsa olmazları,onlarda yapıldı ve maçlar.
İlk maçlar A gurubunda Yeşilayspor ile Çukurca Belediyespor ve B gurubunda Erdem Gençlikspor ile Dayınlarspor arasında oynandı ve fikstüre göre bütün maçlar tamamlandı tabi.Biz maçlar öncesinde de elimizden geldiğince tüm takımlardan fotolarda almaya çalıştık.Müsabakalar sürerken de kah o maça baktık kah bu maça.Arada tanıdıklarımızla da sohbet etmeye çalıştık yeni tanıştıklarımızla da.Yeşilaysporun alt yapı sorumlularından Hidayet Arı hocam da sağ olsun ilgisini esirgemedi.

Bir ara yedek kulübesinde oturuyorum yanımda bir genç.Futbolcumusun diye sordum,evet Yalova yanıtını aldım.Vay dedim,Yalovasporda mı oynuyorsun.Yok abi Yalova süper amatör takımı Acarsporda oynuyorum.Adı Saim,kütahya’lı tabi hemşehrimiz,ilimizde Köy Hizmetleri,seramikspor gibi takımlarda oynamış Saim.Üniversite tahsili nedeni ile Yalova’daymış.Bir ara gözüme başkan Murat Duran ile Güney Erdem takıldı,yedek kulübesinde koyu bir muhabbete dalmışlardı.

Neyse çoktandır yazmamıştık sanırım fazla uzattık.Turnuva sonuçlandı,kapanış törenleri ve dönüş yolculuğu başlayacak.Açıkcası karnım da acıktı bayağı,bu Güney hocadan da ses çıkmıyor falan diye düşünüyorum.Dönüş yolunda köfteci Yusuf’a girdik,planlamış zaten Güney Erdem,öyle ya spoorcularını aç bilaç geri götürecek değil.Üstüne üstlük yemekten sonra sera Kütahya’ya uğradık,çocuklar alışık belliki hepsi doğru oyun salonuna.
Saat 17.30 gibi Tavşanlı’daydık,ilk başta da dediğim gibi gerçekten keyifli bir gün oldu.Güney Erdem ve kaptan Özgür’e teşekkür ederek ayrıldık.Son olarak Yeşilayspor kulübünü başkan Murat Duran ve Selim Açıkbaş başta olmak üzere emek verenleri tebrik ediyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.