Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜTAHYA’DA ANTRENÖRLÜK EĞİTİM SEMİNERİ BAŞLADI

Kütahya TÜFAD öncülüğünde Kütahya’da düzenlenen antrenörlük eğitim semineri baqşladı.
Seminere Tavşasnlı’dan katılan iki isim Hasan Korkmaz ve Emre Kara oldu.

Kütahya TÜFAD resmi sosyal medya hesabı açıklaması şöyle:

09.00’da Milli Eğitim Müdürlüğü Germiyan toplantı salonunda, Program sunumunu Tüfad Yönetim Kurulu Üyemiz H.Güney ERDEM’in yaptığı kurs açılış proğramı ile Tüfad Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet ACET’in açılış konuşması ile başlamıştır.
Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa GÜNEY, Futbol İl Temsilcisi Nuri ERCURA, ASKF Genel Başkanı Murat CENGİZ, Saha Komiserleri Derneği Temsilcisi Mustafa bey, Hamza PEKKAYA’nın oğlu Eren PEKKAYA ve Eşi, Tüfad Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro açılışımıza onur vermişlerdir.
Antrenör Eğitim Programı Kütahyamıza ve Spor camiamıza hayırlı uğurlu olmasını dileriz.
KÜTAHYA TÜFAD ŞUBESİ
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.