Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

KÜTAHYA’DA 1 MAYIS COŞKUSU

1 Mayıs İşçi ve emekçi bayramı Kütahya’da coşku ile kutlandı.Kamu emekçileri konfederasyonuna (KESK) balı sendikalar,Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe örgütleri ve Çağdaş Yaşamı Destekleme derneği Tavşanlı şubesi tarafından düzenlenen kutlamalar Zafer meydanında yapıldı.

Eğitim Sen Kütahya şube başkanı Can Develi ve CHP Kütahya milletvekili adayı Zeliha Aksaz Şahbaz katılımcalara hitaben,günün önemine yönelik birer konuşma yaptılar.

1 mayıs zeliha

Eitimsen başkanı Can Develi’nin konuşmasının son bölümü şöyle.

Satış sözleşmelerine, iş güvencemize ve kıdem tazminatımıza dokunulmasına, performans sistemine, mezarda emekliliğe mahkum edilmeye, ek ödemelerimizin maaşlarımıza yansıtılmamasına, emekliliğimizde sefalete itilmeye, artan vergi dilimleri ile maaşımızın elimize geçmeden erimesine, Bütçenin eğitime, sağlığa, emekçilere değil savaşa ve güvenlik politikalarına aktarılmasına, Eğitimin gericileştirilmesine, laiklik karşıtı faaliyetlere, işçi cinayetlerine, soruşturmalara, sürgünlere, cezalara, gözaltı ve tutuklamalara, kadına yönelik şiddete, çocuklara yönelik taciz ve istismara, kadınları toplumsal yaşamdan dışlayan, daha ucuz ve daha güvencesiz çalıştırılmaya iten sözde “istihdam” paketlerine, en insani ve en temel haklarımızı savunduğumuzda “terörist” damgası yemeye, ayrımcılığa, baskılara, gözaltı ve tutuklamalara, ihraçlara, imha ve inkara dayalı çözümsüzlük siyasetine, savaşa ve emperyalist politikalara, OHAL ve KHK rejimine, artık yeter diyoruz.

1 mayıs chp genç1 mayıs haşim

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.