Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

KÜTAHYA VALİSİ ALİ ÇELİK’TEN ÜST DÜZEY ZİYARETLER

İlimiz valisi sayın Ali Çelik üst düzey ziyaretler gerçekleştirdi.Bakan ve bakan yardımcılarını kapsayan ziyaretleri valilik sosyal medya hesabından şu şekilde duyuruldu:

Kütahya Heyetinden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya Ziyaret
Kütahya Valisi Ali Çelik, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.
Hastanelerin durumu, sağlık yatırımları ile Kovid-19 mücadelesinde yürütülen çalışmaların istişare edildiği ziyarette Vali Çelik’e AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, Ahmet Tan, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu eşlik etti.
Kütahya’nın taleplerini ve ihtiyaçlarını paylaşan Vali Çelik, Bakan Koca’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kütahya Heyetinden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’a Ziyaret
Kütahya Valisi Ali Çelik, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret etti.
Ziyarette; yapılan, yapılması planlanan ve talep edilen yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunuldu.
Vali Çelik’e AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, Ahmet Tan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu eşlik etti.
Kütahya Heyetinden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’a Ziyaret
Kütahya Valisi Ali Çelik, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı ziyaret etti.
Kültür ve turizm alanında yapılan, yapılması planlanan ve talep edilen yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunulan ziyarette Vali Çelik’e AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, Ahmet Tan, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu eşlik etti.
Kütahya’nın tarihi, kültürü, doğası ve birçok özelliğiyle önemli potansiyeli olan bir şehir olduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, “Bu değerleri koruyarak görünür hale getirme gayretindeyiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alpaslan, Kütahya heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.