Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

KÜTAHYA VALİLİĞİNDEN COVİT 19 TEDBİRLERİ HAKKINDA

Kütahya Valisi Ali Çelik, başkanlığında Kovid 19 Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Pandemi sürecinde yürütülen çalışmalar, hastanelerin son durumu, denetimler, filyasyon ve aşı çalışmaları değerlendirildi.
📌 249 bin 462 doz aşı yapıldı
Vali Ali Çelik, bugüne kadar 142 bin 44 kişiye birinci doz, 107 bin 418 kişiye ikinci doz olmak üzere toplam 249 bin 462 doz aşı uygulandığını söyledi.
📌 882 personelimizle denetimlerimizi sürdürüyoruz
Rehberlik esaslı denetimlerin kesintisiz sürdürüldüğünü belirten Vali Çelik, il merkezindeki 41 mahallede 882 personel ve kurum amirinin vatandaşları bilgilendirmeye devam ettiğini kaydetti.
📌 6 bin 497 iş yeri denetlendi
Vali Çelik, Kademeli Normalleşme Genelgesi kapsamında 17 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında il genelinde 948 personelle 6 bin 497 iş yerinin denetlendiğini söyledi.
Toplantıya; Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Vali Yardımcısı Aydın Börü, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Aykut Gürses, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş katıldı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.