Spor Haberleri

KÜTAHYA TÜFADDAN ANTRENÖRLERE DUYURU

KIYMETLİ ANTRENÖRLERİMİZ;
TFF- TÜFAD İşbirliğinde düzenlenmekte olan ve bu kez 25. si yapılacak olan Uluslararası UEFA Pro Lisans Antrenör Gelişim Seminerinin, içinde bulunduğumuz pandemi koşulları nedeniyle on-line olarak yapılmasına karar verilmiştir. Online eğitim sistemine www.tufadankara.org sitesi üzerinden giriş yaparak eğitim videoları izlenecektir.
SEMİNER ÜCRETİ; 250.00 TL ücret hesaba yatırıldıktan sonra Dekontları 0539 724 34 40 nolu whatsApp numarasından ulaştırmanız gerekmektedir.
Banka: Garanti Bankası Balgat Şubesi TÜFAD Genel Merkezi hesabı,
İban No: TR 67 0006 2001 0510 0006 2997 45
Alıcı Adı: Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği
KAYIT; https://tufad.org.tr/#!seminerler BAŞVURU LİNKİNDEN YAPILACAKTIR.
Dekont numarası (işlem no, müşteri no ) yazarak başvuru formunu doldurmanız, formu doldurduktan sonra mail adresinize gelen başvuru onay yazısının ekran görüntüsü whatsApp üzerinden ulaştırması gerekmektedir.
SİSTEME GİRİŞ: Sisteme kaydınız olduktan sonra kullanıcı adınız TC kimlik numaranız ve şifreniz TC kimlik numaranızın ilk 6 rakamı yazılarak giriş yapılacaktır.
Seminer; sistemdeki tüm videolar izlendikten sonra tamamlanmış olacaktır. Seminer videolarının tamamının izlenip izlenmediği sistem tarafında kişi bazında kontrol edilmektedir.
Tüm Videoları Tamamlamayan Antrenörler gelişim Seminerine katılım sağlamamış sayılacak ve mevcut diplomaları bir sonraki döneme kadar geçerliliğini yitirecektir.
SEMİNER BAŞLAMA: 15 Ocak 2022 Cumartesi 09.00’da başlayacaktır.
SEMİNER BİTİŞ TARİHİ: 30 Ocak 2022 Pazar günü 23.59’da sona erecektir.
Herhangi bir problem yaşamanız durumunda tufadankara@gmail.com adresine mail atabilir veya 0312 434 34 40 nolu telefonu arayabilirsiniz.
İyi bir seminer geçirmenizi diler, sağlıklı günler dileriz.
belgesine sahip Antrenörlerimizin Mazeret Semineri için kayıtları 14 Ocak 2021 Cuma günü başlayacaktır. 2021 yılında Sürekli Gelişim Seminerlerine katılarak 15 krediyi tamamlayan Antrenörlerimizin seminere katılmasına gerek yoktur. Ancak kendilerini geliştirmek isteyen Antrenörler bu seminere de katılabilirler.
TÜFAD GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı. 

Exit mobile version