Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜTAHYA TÜFAD EĞİTİM SEMİNERİ SONA ERDİ

Değerlendirme Pratik Sınavı ve AEP Değerlendirmesi ve kapanış konuşmaları ile İl Milli Eğitim Müdürülüğü toplantı salonunda saat 17.00 Önce TÜFAD Başkanımız Prof. Dr. Mehmet ACET hocamızın günün anlam ve önemini belirten konuşmas ile tamamlandı.
TFF Eğitim Temsilcisi Ahmet GÜN ve Muammer BİRDAL Seminer kapanış konuşmasını yaptı. Antrenör adaylarımıza program bitiminde yapılması gereken davranış modeliyle ilgili önerilerde bulundular. TFF Eğitimcilerimize 10 gün boyunca katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kursa katılan Antrenör Adaylarımız dan söz alarak konuşmak isteyen ile En yaşlı, En Genç aday hocalarımızın da duygu ve düşüncelerini alarak programın kapanışı yapıldı.
Belediye Başkanımız Prof.Dr Alim IŞIK ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI’ya Antrenör Eğitim Programı boyunca Belediyemizin katkı ve destekleri için teşekkür ederiz.
Ayrıca Gençlik Spor İl Müdür Vekili Sayın, Ercan ŞİRİN ve personeline,
Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan BAŞYİĞİT ve Personeline 10 gün boyunca sahalarınızı ve Toplantı salonlarını açarak büyük destek verdiklerinden dolayı her üç kurumumuza TÜFAD Yönetim Kurulu Üyelerimiz adına teşekkür ederiz.
Kütahta Tüfad Yönetim Kurulu
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.