Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜTAHYA TÜFAD DA SEMİNER

TÜFAD Kütahya şubesi futbol adına etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.07.11.2017 günü,”günümüz futbolunda,antrenman modelleri,antrenör ve hakem ilşkileri”konulu bir seminere öncülük ettiler.

 

77 kasım tüfad atıcı77 kasım tüfad aygören

Marmara Üniversitesi SBF Öğretim Üyesi ve TFF MHK Hakemler,fiziksel gelişim sorumlusu ALİ KIZILET seminerde konuşmacı olan isimdi.

 

77 kasım tüfad ben seminerci77 kasım tüfad ben şentürk

TFF pro lisans sahibi sayın Ali Kızılet,amatör,proosyenel,futbol çocuk ve gençlik yapılanmalarında ve yarışmacı takımlarda,yirmi yıldan fazla antrenörlük yapmış bir isim.Ayrıca Üniversiteler bayan  futbol milli takımı,Türkiye Futbol Federasyonunda bayan futbol milli takım antrenörlüğü TFF Antrenör Eğitimcisi ve Merkez Hakem Kurulunda, Elit ve Ulusal Hakemler Fiziksel Gelişim Sorumluluğunu halen devam ettirmektedir.

 

77 kasım tüfad güney77 kasım tüfad kerim 22

Seminere Tavşanlı’dan katılan isimler olarak,R.Tamer Kıran,Hasan Sarı,Hüseyin Şentürk,M.Ali Atıcı,Hakan Aygören,Fatih Akdemir ve Bülent Geren ve Güney Erdem’in katıldığını belirtelim.Ki Bülent Geren ve Güney Erdem halen TÜFAD Kütahya şubesinde yönetim kurulu üyesidir.

 

77 kasım tüfad sarı77 kasım tüfad kerim

Tavşanlı’daki amatör futbol kulüpleri sayısı dikkate alındığında,Tavşanlı’lı amatör kulüp yetkili ve teknik adamlarının seminere ilgi göstermediğini söyleyebiliriz.

Aynı şekilde edindiğimiz bilgiler ve gözlemleyebildiğimiz kadarı ile Kütahya merkez kulüplerimizin de seminere yeterli ilgiyi göstermediklerini belirtebiliriz.

 

77 kasım tüfad toplu77 kasım tüfad sarı

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.