Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜTAHYA TÜFAD BAŞKANI PROF DR. MEHMET ACET SEMİNERİ DEĞERLENDİRDİ

Büyüğe saygı çoktur, küçükleri severiz.
Biri el aman derken, dünya yansa everiz,
Kadın baş tacımızdır. üzeni de döveriz,
Silahım gözdür benim, adamın dibiyim ben…
Okuyanı severim. iyi kötü ayırsın,
En üst makama gelip, doğruları kayırsın,
Dostu dost olmayandan, ayırt edip sıyırsın,
Zamanım azdır benim, adamın dibiyim ben…

Aralık 2019’da ebediyete intikal eden; bir dost, bir arkadaş, bir şair, bir antrenör, bir güzel insan, bir ADAMIN DİBİ #OsmanAVCI adına düzenlediğimiz TÜFAD Kütahya Şubesi Sürekli Antrenör Gelişim Seminerini tamamladık.
Seminere katılan eğitimcilerden Fair-Play Davranışlarının Takım Başarısı Üzerine Etkisini Sayın Başkanımız Prof.Dr. #MehmetACET hocamızdan, Sosyal Medya Bağımlılığı, Madde Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam konularını Yeşilay Kütahya Şubesi Koordinatörü Sayın #EmrahKÖSEOĞLU‘ndan, Futbolda Yönetim ve Organizasyonun Başarıya Etkisini İstanbul TÜFAD Başkanı Sayın Doç.Dr. #MehmetYORULMAZLAR hocamızdan, Futbolda Özel Popülasyon Kaleciler, Kalecilerde Düzletici Egzersiz Protokolleri ve Örnek Antrenman Modelleri ile Kaleci Antrenörlerinin Modern Futbolda Önemi ve Konumu hakkında Kaleci Antrenör Eğitmeni Sayın #FerhatODABAŞI hocamızdan, Futbolda Psikolojik Dayanklılık ve Performans İlişkisi ile ”Çetin Çeviz Olma” kavramını Sayın Prof.Dr. #TurgayBİÇER hocamızdan, Futbolda Antrenman Dayanıklık Çalışmalarının Bireysel Antrenman Modelleri ve Saha Uygulama Örneklerini Sayın Prof.Dr. #AliKIZILET hocamızdan, Kuvvet, Kondisyon Nedir? Düşünce Şeklini Değiştirme. Performans Sporlarında Kavvet vdd Kondisyon, Futbolda Kuvvet ve Olimpik Kaldırışlar, Futbolda Core (Merkez) Antrenmanları hakkında Ümit Milli Takım Performans Antrtenörü Sayın Dr.Öğr.Üyesi #TürkerBIYIKLI hocamızdan gerekli bilgileri aldık.
Seminerimizin başarılı geçmesinden dolayı Başta seminerimize katılarak bizleri güncel bilgilerle donatan hocalarımıza, TFF Futbol İl Temsilcimiz #NuriERCURA‘ya, Kütahya Askf Başkanımız #MuratCENGİZ‘e, TFFHGD Başkanımız #AhmetİlhanAYDIN‘a, İl Hakem Kurulu Başkanımız #HasanKüpeli‘ye Saha Komiserleri Dernek Başkanı #ErolKARATEKE‘ye, Gençlik Spor İl Müdürü ve personeline, Kütahya Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı #AbdullahDAMCI‘ya, Tüfad Yönetim Kurulumuza ve Seminerimize katılan tüm Antrenörlerimiz’e teşekkür ederiz.
Kütahya Tüfad Yönetim Kurulu
+66
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.