Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

KÜTAHYA TASARIM TEKNOKENT YÖNETİCİ A.Ş DE GENEL KURUL DÜZENLENDİ

Tavşanlı Ticaret Ve Sanayi Odasının ortağı olduğu ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın yaptığı, Dumlupınar Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kütahya Tasarım Teknokent Yönetici A.Ş.’de genel kurul gerçekleştirildi.
Teknokent binası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen genel kurula Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın yanı sıra diğer ortakları temsilen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Altıntaş Zafer OSB adına Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke ve OSB Müdürü Göksel Ilgaz, Kütahya OSB Müdürü Tunahan Ergin, 30 Ağustos OSB temsilcisi Mustafa Yenipazar, KUTSO temsilcisi Selman Hatipoğlu, Gediz TSO temsilcisi Yılmaz Özen, Tavşanlı TSO temsilcisi Hasan Özyaşar ve Simav TSO temsilcisi Şeref Kazcıoğlu katıldı.

Genel kurulda hükümet komiserliğini Kütahya Ticaret İl Müdürü İsmail Hakkı Uygun yaptı. Yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın açılış konuşması sonrası Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz gündemi okudu ve Teknokent ile ilgili güncel bilgiler verdi. Genel kurulda, teknokentin kayıtlı sermayesi 1.250.000 TL’den 20 milyon TL daha artırılarak 21.250.000 TL’ye yükseltilmesi kararı alındı.
Toplantının sonunda Kütahya Tasarım Teknokent’ten yapılan açıklamada “Yüzde 100 doluluk ile 54 şirket ve 100’den fazla proje ile çalışmalarına devam eden teknokentin ikinci bina inşaatının Aralık sonu itibariyle bitirilip yeni girişimcileri kabule başlayacak. Güçlü sermaye yapısı ve dinamik mali durumuyla bölgenin parlayan yıldızı haline gelen Kütahya Tasarım Teknokent, yeni fikirler ve girişimcileriyle teknoloji üretmeye devam ediyor” ifadelerine yer verildi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.