Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİNE13 YENİ ARAÇ

Kütahya İl Özel İdaresi, 2021 yılında araç filosuna 13 yeni araç ekledi.
6 milyon 782 bin 588 TL maliyetli greyder, silindir, yükleyici, panelvan binek, damperli kamyon, Gezici Motivasyon ve Eğitim Aracı, su tankeri ve panelvan minibüsler düzenlenen törenle hizmete sunuldu.
Araçlarımızın yaş ortalaması 9”
6 milyon 782 bin 588 TL karşılığında, 2021 yılı içerisinde toplam 13 araç alındığını kaydeden Vali Ali Çelik, 3 milyonunun Hazine ve Maliye Bakanlığınca hibe edildiğini söyledi. Kütahya İl Özel İdaresinin genç ve güçlü bir makine parkına sahip olduğunun da altını çizen Vali Çelik, “Araçlarımızın yaş ortalaması 9 yıl. Bu ortalamayı düşürmek de hedeflerimiz arasında” dedi.
Köylerimizde çok ciddi eksiklerimiz yok.

Kütahya İl Özel İdaresinin Türkiye’nin en güçlü özel idarelerinden biri olduğunu aktaran Vali Çelik, “2005 yılında, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan KÖYDES projesinin başlangıç noktası olan “şehirde ne varsa köyde de o olacak” vizyonu çerçevesinde birçok köyümüzü görme şansımız oldu. Çocuk oyun parklarından halı sahalara, grup köy yollarından, sıcak asfalta, parke taşlarından kanalizasyona kadar birçok sorunun çözümünde ciddi mesafeler kat edilmiş. Birkaç eksiğimiz ve sorunumuz var onları da milletvekillerimiz, İl Genel Meclisi üyelerimiz sahada tespit ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.
Birlik, beraberlik ve uyum güçlü kılıyor.

12 ilçe, 546 köyde hizmet veren Kütahya İl Özel İdaresinin hizmet başarısının birlik ve beraberlikten geldiğine dikkat çeken Vali Çelik, “Buradaki planları ve hedefleri sistematik bir program çerçevesinde yürütüyorlar. Bunu sağlayan en önemli güç de birliktelik. İl Genel Meclisi üyelerimiz burada uyumlu bir çalışma yürütüyorlar. Meclisimiz, İl Özel İdaremiz müthiş bir emek ve enerji sergiliyorlar. Onların ihtiyaç duyduğu kaynak noktasında da milletvekillerimizin önemli desteği var. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. İş makinesi ve araçlarımızın şehrimize, Özel İdaremize hayırlı olmasını temenni ediyor; kazasız, belasız bir çalışma diliyorum” diye konuştu

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.