Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜTAHYA ASKF TABAN BİRLİKLERİ TOPLANTISI

Taban birlikleri toplantısı Gençlik Merkezinde yapıldı
Toplantıya GH Spor İl Müdürü Sadık Ölçen ,Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Şirin ,ASKF Başkanı Murat Cengiz ve Başkan vekili Ali Okçu ,Futbol İl Temsilcisi Nuri Ercura ,TÜFAD Başkanı Mehmet Acet ve Başkan vekili Şükrü İpek ,İHK Başkanı Efraim Yıldırım ,FFHGD Başkanı Ahmet İlhan Aydın ,SS Komiserleri Derneği Başkanı Erol Karateke ,Tertip komitesi üyeleri Mehmet Kalkan ve Orhan Elmas katıldı.

16 kasım askf ikili
Toplantıda ilimizdeki müsabakaların daha sağlıklı yürütülmesi için yapılması gerekenler görüşülerek ,kurullar arası diyalog ve koordinasyonun daha etkin hale getirilmesine karar verildi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.