Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

KÜTAHYA ASKF FİKSTÜR ÇEKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

2023/2024 Futbol Sezonu Fikstür Çekimi ve Tertip Komiteleri seçimi toplantısı Hilton Garden inn otelde yapıldı
Toplantıya ; Kütahya Milletvekilimiz sayın İsmail Çağlar BAYIRCI , Belediye Başkanımız sayın Prof. Dr. Alim IŞIK, İl Genel Meclisi Başkanı sayın Muammer ÖZCURA, AK Parti İl Başkanı sayın Mustafa ÖNSAY, Belediye Başkan yardımcıları sayın Abdullah DAMCI ve sayın Murat ARIK Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili sayın Ercan ŞİRİN, TÜFAD Başkanı sayın Mehmet ACET, Saha Komiserleri Derneği Başkanı sayın Erol KARATEKE ve İl Merkezi ile İlçelerimizde faaliyet gösteren Kulüplerimizin Başkan ve yöneticileri ile Antrenörleri katıldılar.
Toplantı Federasyon başkanımız Sayın Murat CENGİZ in açılış konuşmasıyla başladı başkan CENGİZ yeni sezonla ilgili bilgiler paylaşarak, tesislerimizin durumları ve değişen kurallarla ilgili bilgiler vererek katılan değerli misafirlere teşekkür etti
AK Parti İl Başkanı sayın Mustafa ÖNSAY konuşmasında Ülkemizin en önemli gücü ve güvencesi gençlerimiz ve genç nüfusumuzdur diyerek Türkiye Yüzyılının garantisi olan gençler için spor yatırımlarının önemini vurguladı.

Belediye Başkanı sayın Prof. Dr. Alim IŞIK konuşmasında nufusa oranla kulüp ve sporcu sayısında Türkiyede ilk 6 da olan ilimizin çok büyük bir başarısı olduğundan bahsederek “bu gençlerin desteklenmesi gerekir bizde merkezde faaliyet gösteren kulüplerimize belediyemizin imkanlarıyla her yıl artırdığımız yardım miktarını bir milyon₺ ye çıkarıyoruz” diyerek kulüp yöneticilerine spora ve sporcuya ayırdıkları hem zaman hem de maddi destekleri için teşekkür etti.
Kütahya Milletvekili sayın İsmail Çağlar BAYIRCI konuşmasında özellikle stad projesi için göreve geldikleri kısa sürede spor bakanı sayın Osman Aşkın BAK a iki ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek deprem nedeniyle ertelenen stat ihalesinin hızla başlayacağını, amatörler için de yeni tesislerin çok kısa sürede tamalanıp hizmete açılacağını söyledi, ayrıca kulüplerimizin lige katılım bedellerinin bu yılda kendileri tarafından ödeneceğini belirterek gençlerimizi spor alanlarına getirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz dedi.
Toplantıya AK Parti İl başkanı sayın Mustafa ÖNSAY ın ilimize çok kıymetli hizmetleri olan ve Hakkari Valiliğine atanan valimiz Ali ÇELİK in isminin 2023/2024 sezonuna verilmesi önerisi kulüplerimizin oy birliği ile kabul edilerek “ 2023/2024 VALİ ALİ ÇELİK SEZONU “ olarak onaylanarak devam edildi
Misafirlerimizin ayrılmasından sonra tertip komitesi seçimleri ve fikstür çekimiyle toplantı sona erdi
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.