Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KURUÇAYSPOR PES ETMİYOR

KURUÇAYSPOR:Şahin Kara-Hasan Hüseyin Sarı-Ramazan Karaduman-Bünyamin Koca-Orhan Şenyıldız-Ahmet Can Yavaş-Kadir Ünlü-Umut Uzun-Emre Aydın-Nakib Emin Mutlu-Batuhan Asutay YEDEK OYUNCULAR:Nihat Burak Çınar-Doğukan Gökçay-Taha Süleyman Maslak-Halil Berkay Kabasakal-Ümit Karaduman-Onur Dede

Teknik sorumlu:Hüseyin Şentürk

18 kasım bozbelen

BOZBELENLİLERSPOR:Mücahit Tekin-Kemal Girgin-Öner Aydın-Harun Koral-Eren Helvacı-Emre Duyum-Mehmet Abalı-Mustafa Can Karaçar-Emre Uslu-Ramazan Yalçın-Yusuf Mert Demir YEDEK OYUNCULAR:Emirhan Dirgin-Furkan Gülmez-Ahmet Serhun Aydın-Tunahan Öztürk-Erdem Saruhan-Ahmet Nuri Uygun-Recep Yıldırım

Teknik sorumlu:Mehmet Yalçın

18 kasım şenyıldız

Tavşanlı 1 amatör liginde,kümede kalma mücadelesi veren Kuruçayspor ile şampiyonluk kovalayan Bozbelenlilersporun mücadelesini Kuruçayspor kazandı.

Maçın ilk yarısını Kuruçayspor,penaltıdan Umut Uzun’un penaltıdan attığı golle 1-0 önde bitirdi.Aynı Umut Uzun,42 de sakatlanarak oyundan ayrılmak zorunda kaldı.

18 kasım rmzn ylçn

Maçın ikinci yarısının 60.dakikasında Batuhan Asutay’ın kullandığı kornerde,Kuruçayspor kaptanı Orhan Şenyıldız,şık bir kafa vuruşu ile takımını 2-0 öne geçirdi.

Bozbelenlilerspor bu gollere,70.dakikada Emre Uslu ile karşılık vererek maçın skorunu belirlemiş oldu.Bozbelenlilersporda,Eren Helvacı’nın yerine oyuna sakatlığı bilinen Tunahan Öztürk’ün girmesi de sonuca etkili olamadı.

18 kasım bozbelen hoca

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.