Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KURUÇAY SON DAKİKADA ŞENTÜRK KEYİFLİ

Karakova eski sentetik sahada Kuruçayspor ile Çukurköyspor erteleme maçında karşılaştı.Maçın ertelenme nedeni,Çukurköysporun iki genç futbolcusunun elim bir trafik kazasında hayatlarını kaybetmeleriydi.

Maçı uzatma dakikalarında,yakaladığı kontratakta,Bakit’in soldan ortasını gole çevirmekte zorlanmayan Mehmet Bolu ile 1-0 Kuruçayspor kazandı.Bu galibiyetle puanını 11 e çıkaran Kuruçayspor,üçüncülükteki yerini biraz daha sağlamlaştırdı.Kuruçaysporun maça 10 kişi başladığını ve yaklaşık 20 dakika 10 kişi oynadığını da belirtelim.

 

1 kasık kuru atıcı

Aslında maçın 90 dakikasında,oyuna hakim olan rakip üzerinde baskı kuran taraf Çukurköyspordu.İlk yarıda bir topları direkten döndü.Kuruçay onsekizi içerisinde,Orhan ve Yasin mücadelesinde,tribünler Çukurköy lehine penaltı beklerken,hakem Kuruçay lehine faul verdi.

 

1 kasım çukur 71 kasım çukur

İkinci yarı da da baskılı oyunu sürdürdü Çukurköyspor.Bir gol atmayı başardılar ama ofsayt gerekçesiyle verilmedi gol.Sonunda futbolun,atamayana atarlar kuralı gene işledi.Uzatma dakikalarında yakaladığı kontratakta,Mehmet Bolu ile golü bulan Kuruçayspor maçı kazanan ve üç puanı alan taraf oldu.

Maçın hafta içi olması nedeniyle,ilgi yok denecek kadar azdı.Üşenmeyip saydık izleyicileri,ben ve Tamer Kıran dahil 37 kişiydik.Zaten izleyicilerin büyük bölümü de,Tavşanlı amatör futbolunun içinde olan,yönetici,teknik adam ve futbolculardı.

 

1 kasım kuru 71 kasım erkan

Kuruçayspor teknik direktörü sayın Hüseyin Şentürk’ün de düşünceleri şöyle:

Maçın bizim açımızdan zor geçeceğini biliyorduk.Hafta içi olması nedeni ile oyuncularımızın,iş ve eğitim durumları ve sakatlıkları,kadro oluşturmamızda sıkıntı oluşturdu.Kısacası eksik bir kadro ile yer aldık sahada.Amacımız defansımızı sağlam tutup,kontrataklarla gol bulabilmekti.Maçın son dakikalarında da olsa golü bulup üç puanı aldığımız için keyifliyim.

Rakibimiz Çukurköysporu da bütün samimiyetimle tebrik ediyorum.Gerçekten bizden üstün bir oyun sergilediler,belkide galibiyet ya da en azından beraberlik haklarıydı.Ancak futbol şansı bizden yana oldu bu maçta.

Bu galibiyetle play oflara kalma şansımızı %90 a taşıdığımızı söyleyebilirim.Hedefimiz elbette play of maçlarında da başarılı olmak.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.