Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Cumartesi ve Pazar günü karakova yeni sentetik sahada oynanan maçlar sonucunda,U12 ve U13 yaş gruplarında kupalar sahiplerini buldu.U13 yaş grubunda Tavşanlı Linyitspor ve U12 yaş grubunda Tavşanlı Gençlikspor grup maçlarını şampiyon olarak tamamladılar.Şampiyon takımlara,kupalarını Kütahya ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay takdim etti.

3 haziran linyit kupa

Biz özellikle torunumuz Deniz Berk’inde yer aldığı U12 maçlarını daha çok takip ettik.Bu maçları izlerken aklımdan geçen en önemli düşünce ise şu.Bu jenerasyonlar daha yukarılarda oynadıklarında,çok daha centilmen,çok daha futbolun fair-play ruhuna uygun sporcular olacaklar.Bizim gözlemleyebildiğimiz kadarı ile,bütün takımların alt yapı sorumluları,sporcularının centilmen olmaları konusuna özel olarak dikkat ediyorlar.Şimdi burada tek tek isim saymayalım,amatör futbola gönül verenler zaten tanıyorlar.Alt yapıda canı gönülden emek veren,bütün teknik sorumlular ve yöneticileri,bütün içtenliğimizle kutluyoruz.

3 haziran gençlik

Tabi biz keyifli futbol muhabbetlerinin içinde olmaktan ve onların samimi değerlendirmelerinden de hoşnut oluyoruz.Örneğin,T.Gençlik teknik sorumlusu Hasa Akçin abim,U12 maçı öncesi şöyle dedi.Aslında bizim grubun en iyi takımı T.Linyitspor,Onlar takım oyunu oynamayı başaran ekip görüntüsünü en iyi veren ekip oldu.Peki ama,siz şampiyon oldunuz yanıtıma karşılığı,bizde bireysel yetenekler öne çıktı oldu.

3 haziran akıncılar3 haziran deniz berk

Erdem Gençlikspor kulüp başkanı ve teknik adam Güney Erdem’lede futbol konuşmak zevkli.Daha önceleri takipçilerimize duyurduğumuz,futbol şenliği projeleri var. Ne aşamada,futbol festivali dediğimde,sıkıntı yok dedi hoca.Son olarak il spor müdürümüz sayın Sadık Ölçen’le de konuyu görüşmüşler.Açıkcası bu festivali heyecanla bekliyorum ben.

3 haziran erdal karakaya

Bu sezon için Akıncılarsporla teknik direktör olarak anlaşan Murat Göçmen ile de kısa muhabbetlerimiz  oluyor.Açıkcası kendisiyle etraflı bir şekilde konuşup,projeleri hakkında detaylı fikir edinmeyi istiyoruz.Son konuşmamızda,acele etme güzel işler yapacağız,samimi olarak söyleyeyim,gece gündüz demeden çalışıyoruz,her şey netleştiğinde elbette sana projelerimizi anlatacağız dedi.Hadi işallah dedik tabi.

3 haziran 5 takım3 haziran karakaya oğlu

Son olarak T.Linyitspor için bir şeyler söyleyelim.Hem Linyitsporluyum diyorsun hem zaman zaman eleştirinin dozunu kaçırıyorsun diye de bizi eleştiriyorlar.Olabilir belki bizde taraftar olarak,sayın Akın Şirin başkan,sayın Erhan Sarıgöl teknik direktör olunca heveslendik,umutlandık.Ama gidişat pek istediğimiz gibi olmayınca,üzülüyoruz bazan da sinirleniyoruz.Buyrun bu gece vakti,Osman Buğra Uysal’ın Bucak Belediye Oğuzhanspora gittiğini duyduk.Alt yapımızdan yetişen,bu sezon çok daha yararlı olabilecek,bir futbolcu uçtu gitti,ne diyelim…..

3 haziran göçmen

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.