Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KUPADA YÜRÜYEMEDİK

Ziraat Türkiye Kupasında 3.lig ekiplerinden Kızılcabölüksporu konuk ettik ada stadında.Maçtaki en olumsuz hareket bir teknik adamdan geldi ve hala da orada takılı kaldık açıkcası.Kızılcabölükspor teknik direktörü Hasan Sermet 62. dakikada solbekimiz Barış Aydın’ın omuzuna resmen yumruk attı.Bu hareketi ne maçın hakemi ne yardımcısı ne dördüncü hakem ne federason gözlemcisi hiç biri görmedi.İşte bu körlüğe üzülüyor ve sinirleniyor insan,beni çileden çıkardığı kadar Bünyamin Asa’yı da çileden çıkardı sonrasında doğru dürüst izlemedik maçı,teknik direktör Sermet’in harekette kalmıştık.Kızılcabölükspor teknik direktörü Hasan Sermet’i ayıplıyor ve kınıyoruz,yakıştıramadık bir teknik direktöre.

30 ağustos rakip hoca31 ağustos linyit hoca

Açıkcası maç daha başlamadan kadroya baktığımızda şaşırdık.İlk kupa maçımızdan farklı bir onbirdi.Aklımızdan biz kupada yürümek istemiyoruz düşüncesi geçti.Amatör sporun hep peşinde olan Kadir Öner’lede paylaştık bu düşüncemizi.Ha daha ne istiyorsun senin oynaması gerekir dediklerinde sahadaydı işte diyenler olabilir,o ayrı bir konu.Düşüncemiz şu ki sayın Şengün henüz ilk onbirimizi kafasında belirleyememiş ve hala arayış içerisinde.Yadırgayışımız,bu arayışı Ziraat Türkiye Kupası gibi bir maçta gerçekleştirmesidir.Her neyse belki de kupaya erken veda etmemiz,lig açısından daha hayırlı olur,en iyisi olaya böyle bakmak.

 

31 ağustos barış.31 ağustos linyit özcan

Bakınız öncelikle her zaman söylediğimizi de tekrarlayalım.Biz Tavşanlı Linyitsporluyuz,dahası her iki oğlumuz da iyi bir Tavşanlı Linyitsporludur.Bunun dışında şahsımız olarak Tavşanlı’daki bütün amatör takımlarımıza eşit uzaklıktayız,hepsinin futbol adına iyi şeyler sergilemesi bizi sevindirir.Tavşanlı Linyitsporlu olmamız takımımızı eleştirmeyeceğiz anlamına da gelmiyor elbette.Hiç bir futbolcu kardeşimize karşı ön yargılı değiliz,belki biraz daha sempati duyduklarımız var içlerinde o da ayrı konu.Oynadığı  maç günü elinden geleni yapan,canını dişine takan,sahaya yüreğini koyan her futbolcumuzun başımızın üstünde yeri var.Ama maçta takımına hiç bir katkısı olmayan,öylesine sahada olan futbolcularımıza o maç için olmadı birader dediğimizde de kimse kusura bakmayacak.Tabi ki kısır futbol görüşümüzle,pozisyonlarımızı,oyun anlayşımızı,takımın maç performansını,taktik ve teknik anlayışıyını ve kondüsyon mevzuunu dile getirme ukalalığını da yapacağız.Biliyorum benden başkada yaptığı ukalalığı yazıya döken yok pek maalesef.Neyse ukalalığın dozunu arttırmayıp maça gelelim.

 

31 ağustos linyit vili31 ağustos linyit fatih

Aslında maçın ilk yarısı başa baş geçen bir maç oldu.Gol pozisyonu yakalama adına da üstün olan taraf Tavşanlı Linyitspordu.Daha 7. dakikada Özcan Alkan’ın kornerden gelen topa attığı kafa direkten dışarı çıktı.16 da Şahin Gizlenci kaleciile karşı karşıya pozisyonda golü atabilmeliydi.21 de Şahin’in pasına Özcan,27 de Şahin kötü ve etkisiz şut attılar.34 de rakibin bize göre ilk yarıdaki en etkili şutu uzaklardan geldi,F.Can Bozkuş attı şutu Ahmet Ölçen ayakları ile çıkardı.40ların başında belki maçın en kombine akınını yaptık.Orta sahamızdan Samet Kalkan’a gelen topu o Barış Aydın’a aktardı,iyi kesti Barış ama Y.Göktuğ Taşbulak çok kötü vurdu.Ve devrenin son anlarında,bizim için olumsuz sakatlıklar geldi.Rakip kale önünde Özcan Alkan,kendi kalemizde,kaptan Ahmet Yakak sakatlandı.Heriki futbolcumuz oyunu terk etmek zorunda kaldı.Bu durum elbette teknik direktör sayın Hasan Şengün’ün maç öncesi planlarını da alt üst etmiştir.

 

31 ağustos linyit hasan31 ağustos linyit arap31 ağustos ölçen

Bu ilk yarı bize öncelikle şunu göstermiştir,yılların deneyimi Ahmet Yakak bu senede takımımızın vaz geçilmez stoperi olacaktır.Bir adım daha ileri gidelim ilk yarı performanslarına göre,Ahmet Yakak-Rıdvan Dilmen daha uyumlu bir futbol sergilemişlerdir.Mehmet Besler bu takımda olmalıdır özellikle ikinci yarıda,herkesin onu aradığını belirtmekte yarar var.

 

31 ağustos linyit ben31 ağustos evlat

İkinci yarı bizim için pek de iyi geçmedi hepimiz gördük.İlk golde kalemizin sağ tarafından,solumuza açılan topda Barış zamanlama hatası yapınca,Sedat Yahşi Ahmet Ölçen’le karşı karşıya kaldı ve attı golünü.Açıkcası pek de iyi vurmadı topa da sevgili Ölçen nasıl yedi anlamadık.İkinci golleri mükemmelmiş,görmedik onu da,şu meşhur teknik adama laf etme derdindeydik.Burhan Zorba kardeşimiz dedi mükemmel gol Ölçen2in yapcağı bir şey yok diye.Bize göre sadce iki pozisyonumuz var ikinci yarıda.60 da Fatih Kaya’nın serbest atışında,top rakip defansın eline çarptı,penaltı itirazları,tribünlerden bağırış çağırışla geçti gitti pozisyon.69 da da Viliİsiani’nin serbest vuruşu üstten auta gitti.Böyledir bizim gözümüzle maç hikayesi.

Madem ki kupa maçıdır ve bizim kupayı kazanma şansımız zaten yoktur,o halde canınız sağ olsun deyip geçelim.Kaptan Ahmet Yakak ve Özcan Alkan’a geçmiş olsun diyoruz.En kısa sürede iileşmelerini diliyoruz.Kurban Bayramımızıda en içten dileklerimizle kutluyoruz.

 

31 ağustos linyit

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.