Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KUPADA TUR GEÇMENİN KEYFİ

Bütün taraftarlarımız gibi bizde heyecan duyarak bekledik maçı.Üstelik maç sonu kazanarak ayrılan takımın olunca keyifli oluyor insan tabi.Tribünlerde genç arkadaşlarla olmak da bir başka keyif tabi.Tuncay Kara,Tansel Bacaksız,Mehmet Yaylacıklı,Mehmet Ali Baş ve diğerleri saymakla baş olmacak şimdi.Maç içinde Tuncay Kara,her kritik pozisyonda dayak attı nerdeyse bize.Birader öfkeni hakemden çıka öldürcen ya diye takıldık.Tansel’le bi futbolcu muhabbetimiz geçti arada.Maç sonu çocukluk arkadaşımız adaşımız Ali Tüfekçi ile yürüdük.Yaz bunları ha yaz hatta benide yaz dedi durdu senimi kıralım parmaksız Ali dedik.oğlumuz Nihat’la beraberdik bir ara,Besler’in formayı giyip gelmiş,Maç içinde ben yukarlara çıkıyom deyip gitti yanımızdan.Mustafa işten kılı kılına yetişti maça,saha içinde geziniyordu.

 

22 ağustos özcan 4422 ağustos özcan küt

Neyse maça gelmek en iyisi gibi.Şimdi eğri oturup doğru konuşalım,maçı kazandık,ama rakipten öyle aman aman üstün değildik.Nerdeyse başa baş geçti maç diyebiliriz.Gol bulma adına şans Tavşanlı Linyitspordan yana oldu ve kazandık maçı.Kazanılmış bir maçın sonrasında hele de bu ilk maçsa detaylı eleştireye girmenin pek de bir anlamı olmayacaktır.Genede hücumda çoğalmakta zorlandığımızı ve kaleciye fazlaca geri pas yaptığımızı söylemek isterim.

 

22 ağustos besler22 ağustos vili 11

Aslında maçın hakemi de pek iyi değildi,bu zaten yıllardır böyle,aslan kesiyor Tavşanlı’da hakemler.26. dakikada Özcan’a yapılan hareket kesin penaltı.Safa Bozdağ ne yaptı,beni aldatmaya çalıştın diye Özcan Alkan’a sarı kart.Maçın son anlarında Cumali Bulut’un kalecimiz Ahmet Ölçen’e yaptığı hareket kesin kırmızı kart.Keza Buğra Dinler’in futbolcumuza hareketi de öyle.Hakem sınıfta kaldı vesselam yardımcıları da öyle.

Keyifli olduğumuza göre sözü fazla uzatmanın anlamı yok.Başta Hasan Şengün olmak üzere bütün teknik heyeti,başta Ahmet Ölçen olmak üzere tüm futbolcularımızı kutluyoruz.Başta genel kaptan Ali Ataş ve başkan Nizamettin Düzgün olmak üzere bütün yöneticileri de kutluyoruz.Takımın iki emektarı İsmail Akar ve Rıdvan Efe yi de ayırmıyoruz tabi,işlerini düzgün yapmalarının katkısı göz ardı edilmemeli.

 

22 ağustos teknik heyet

Ve tribünleri dolduran Tavşanlı Linyitspor sevdalılarınıda içtenlikle tebrik ediyoruz.Hafta içi ve erken saat olmasına rağmen,tribünlerde Tavşanlı Linyitsporu yalnız bırakmadılar.90 dakika susmayıp maç sonunu futbolcularla kutlamalarıda bir başka keyif.

 

22 ağustos linyit takım 11

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.