Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜME DÜŞMÜŞ TAKIMI YENMENİN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ VE BİZİM SEVİNDİKLERİMİZ

Şöyle başlayalım ki bizi pek tanımayanlar iyice tanısın.Biz Tavşanlı Linyitsporluyuz,hem de kim ben en iyi Tavşanlı Linyitsporluyum diyen kimse,en az onun kadar Linyitsporluyuz.Şimdilerde biz taraftarız diye ortalarda dolaşanların bir çoğu daha dünyada yokken ya da çoğu kısa pantolonla dolaşırken de Tavşanlı Linyitsporluyduk.Bundan sonra da öyle kalacağımızdan da kimsenin şüphe etmeye de hakkı yoktur.

7 şubat sinan bozkır

Sen maçtan maça stada gelirsin,ben takımın antrenmanlarına giderim.Sen maçtan maça stada gelirsin,ben alt yapıda oynayanların maçına giderim.Sen sağda solda gezersin,ben Tavşanlı amatör futbolunu takip ederim.Sözün kısası biz amatör futbolumuzu da severiz,iyi de bir Tavşanlı Linyitsporluyuz.Takımın taraftarı olmamız,takımı eleştirmeyeceğiz anlamına gelmez.Kimsenin,kişiliğine,karakterine,insanlığına hakaret etmeden,futbol anlamında her türlü eleştiriyi,gerek takım olarak gerek bireysel olarak yapma hakkını da kendimizde görürüz..

8 nisan aka

Gelelim herkesi sevince boğan Kocaelibüyükderbentspor maçına.Önce eleştirelim,övgümüzü sonraya bırakalım.Yendiğimiz takıma bakalım öncelikle.Bizim maça gelmeden,topladığı 17 puanla grubun 13.sırasında,yediği 41 golle en çok gol yiyen üç takımdan biri ve küme düşmeyi garantilemiş.Hatta hafta içinde maça gelmeyebilecekleri söylentisi vardı.

8 nisan derbent 21

Kocaeli Büyükderbentspor,başında teknik sorumlu olmadan çıktı maça.Başlarında antrenör olarak Hülya Adalı vardı.on sekiz kişilik kadroyu da tamamlayamamışlardı.Sahada on beş kişilik kadro ile yer aldılar.Acaba doğru mu diyenler olursa,TFF sitesini adres ve kaynak gösteririm.İşte ben ve bütün taraftarlar bu takım karşısında aldığımız galibiyete sevindik.Taraftarlarımız o kadar sevindi ki,takımımız 2-0 galipken bile,rakip futbolculara en galiz küfürleri savurmayı da ihmal etmediler..

8 nisan cihat akcan

Rakip direnemedi tabi bizim karşımızda,90 dakika boyunca hem baskılı oynadık hem oyunun kontrolunu elimizde tuttukKoceli Büyük Derbentsporun cılız atakları da,defansımızda ve kalesinde güven veren Cihat Akcan’da kaldı.Hele Cihat’ın maçın uzatma dakikalarında Eray Deniz’in mükemmel serbest atışındaki harika kurtarışı hala aklımızda.

Cihat demişken,biz sezon başında,T.Gençlikspordan transferine en çok sevinenlerdendik.Kaleye biraz geç bile geçti diyebilirim.Son beş maçın dördünde hiç gol yemedi.Her geçen gün daha iyiye gidecektir diye düşünürüz.Takımın en iyisi olarak,belki de Xavier Aka’yı başa koyabiliriz.Attığımız üç golde de asist yapan futbolcumuzdu.

8 nisan cihat

Sezon başından beri istikrarlı futbolunu sürdüren Emre Çölgeçen nihayet serbest atıştan golünü de attı.Gittiğimiz antrenmanlarda,şu frikik golünü bir de maçlarda at diye takılırdık.84 de muhteşem bir frikik golüne imza attı Çölgeçen.Maç sonunda da bütün içtenliğimizle tebrik ettik kendisini.Bir başka görev adamı da var takımımızda,Cihat Öztürk.Genellikle ilk onsekizde yer aldı,ne zaman ihtiyaç duyulsa girdi ve topunu oynadı.Cihat Öztürk’üde tebrik ediyoruz.

7 şubat emre tek

Bizim sevindiğimiz bir başka olay,Muhsin Özçiğdem’in sanırım bu kez ilk defa sonradan da olsa oyuna girmesidir.Alt yapıdan beri takip ettiğimiz ve herkesin ortak kanısı olan,olacak dediğimiz futbolculardan.Sezon başında Afyon kampında geçirdiği sakatlığın etkilerinden yeni yeni yeni kurtuluyor.Biz Muhsin’den hala umudumuzu kesmedik,kendisi de çalışmalarını doğru dürüst yapar ve sağlığına dikkat ederse,inşallah daha da iyi olacaktır.

7 şubat muhsin

Özgüven kazanmasına yardımcı olmamız gereken bir başka gencimiz Muhammet Ali Aydemir.Futbol kumaşı iyidir,bu sadece bizim görüşümüzde değildir,futbolun içinde olanlarında düşüncesi bu yöndedir.M.Ali Aydemir,kaybetmememiz gereken bir futbolcudur.Gerek hocaları ve gerek taraftarımız hep birlikte destek olabilmeliyiz.Hatta bu konu da belki de haddimizi aşıp sayın Erhan Sarıgöl’e bir çağrıda bulunalım.Madem BAL da kalmayı garantiledik,Aydemir’i kalan iki maçta sahaya sür ve 90 dakika tut sahada hocam.

8 nisan aydemir

Ve evet Bülent İnönü ve Cüneyt Abdi ve Gökhan Demirci ve Uygar Üstün ve Melih Çırak da ellerinden geleni yaptılar kutluyoruz.Tabi ki kaptan Meşe ve İbrahim Zeytin’i de kutluyoruz.Galibiyetde hele de Zeytin’in attığı iki golle katkıları inkar edilmez.Gene de sahada iki farklı İbrahim Zeytin izlediğimizi söylemeden geçemeyeceğiz.İlk yarı golleri kaçıran,ikinci yarı yakaladıklarını atan Zeytin.Ve elbette bir başka görev adamı Sinan Bozkır,hem golünü attı hem elinden geleni yaptı kutluyoruz.

8 nisan aka

Zaten Tavşanlı Linyitsporun önümüzdeki sezonuna da ışık tutması adına diyeyim,Meşe ve Zeytin’in dakika dakika topla buluşma anlarını ve sonrasını not aldık. Başka bir yazı konusu yapacağız.Tabi teknik sorumlumuz Erhan Sarıgöl,genel kaptan Hüseyin Yeğen ve iki Fatih hocalarımızı da tebrik ediyoruz.

7 şubat meşe gökhan

Bir de kısaca da olsa şunları söyleyerek bitirelim.Biz gerek yönetim gerek teknik heyet ve gerekse futbolcular olarak istikrardan yanayız.Hem sayın başkan Şirin ve diğer yönetici arkadaşlarla ve teknik heyetle de diyaloğumuz sürmekte.Akın başkan ve yönetim,özellikle maddi anlamda doğruları yapmışlardır.Kulüp gereksiz yere borçlandırılmamış(bu sezon için)ve geçmişten kalan borçların düzenli ödemesi yapılmıştır.Futbolculara verilen sözler tutulmuş,kulübün adı yere düşürülmemiştir.Erhan Sarıgöl’ün bizim bildiğimiz BAL da iki sezonu bitmiş ve önümüzdeki yıl üçüncü senesi olacaktır.Deneyimlerine deneyim eklemiştir,kadro istikrarını sağlayarak yapılacak takviyelerle,önümüzdeki sezon başarıyı yakalayacaktır.

7 şubat akar zytin

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.