Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜMAŞSPORDA YENİ TRANSFERLER

Süper amatör ligin ilk yarısında,istediği sonuçları alamayan Kümaşspor,kadrosunu güçlendirmek adına,ikinci yarı için transferlere başladı.

Yeşilayspordan,Tolga Tağ,Akın Efe,Enes Şimşek ve Negraspordan,Mert Kayhan’ı kadrosuna kattı Kümaşspor.Takımın teknik direktörü,sayın Ali Sulu’nun yeni transferleri ve ligin ikinci yarısı için düşünceleri şöyle:

İlk yarıda istediğimiz sonuçları alamamızın nedeninin tecrübe eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Kulüp başkanımız sayın Mehmet Kabak’da düşüncelerime hak veriyor.Başkanımız Mehmet beyle ince eleyip sık dokuduk ve şu an için dört transferi gerçekleştirdik.

 

31 ARALIK KÜMAŞ ÜÇ TOPÇU

Üç futbolcuyu Yeşilayspordan almamızın nedeni,uyum süreci sorununu çabuk aşmaktır.Futbolcularımızdan Tolga,orta saha ve forvet arkası oynayabilen bir futbolcu.Akın,santrofor,Enes ön libero.Kayhan’da sa kanat ve forvet arkası oynayabiliyor.Özellikle Tolga takımımıza çok yararlı olacak.Süper lig ve 1.lig tecrübesi olan,300 maç oynamış bir futbolcu.

Aslında bir futbolcu transferimiz daha var,ancak başkanımız Mehmet Kabak,şimdilik isim açıklamaktan yana değil.Kümaşspor olarak süper amatör ligin ikinci yarısında daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.Her durumda bizlerden desteini esirgemeyen ve hep yanımızda olan başkanımız,sayın Mehmet Kabak ve yöneticilerimize de özellikle teşekkür ediyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.