Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜMAŞSPORDA BAŞKAN MEHMET KABAK ALİ SULU İLE DEVAM DEDİ

Süper amatör lig takımlarımızdan Kümaşspor öncelikle teknik direktör konusunu çözümledi.Kulüp başkanı Mehmet Kabak,geçtiğimiz sezonda takımlarını çalıştıran Ali Sulu ile yeniden anlaştıklarını açıkladı.

 

13 temmuz ali sulu ve bşkn13 temmuz ali sulu 11

Ali sulu futbol yaşamına Tavşanlı Linyitsporda başlamış.Tavşanlı Gençlikspor,Demirbilekspor ve Azotsporda futbolculuk yapan Suluiteknik direktörlüğeKütahya il özel idaresporda başlamış.Sonrasında Tavşanlı Gençlikspor ve Gediz Yenikentsporda teknik adamlığını sürdüren Ali Sulu geçtiğimiz sezon,ilimizin güzide kulüplerinden Kümaşsporda başarılı bir sezon geçirmiş.

2017-2018 sezonunda tekrar Kümaşsporla anlaşan Sulu,bu sezon şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmanın hesaplarını yapıyor.İç transferde mevcut kadrolarını koruma düşüncesinde olan Sulu,5 transfer yapma niyetlerinin olduğunu ve sezon sonunda istedikleri hedefe ulaşmış olacakları görüşünde.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.