Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜFÜRSÜZ CUMARTESİ TESİSLER BUZ GİBİ 14 VE 17

Cumartesi günü gerçekten güzel ve keyifli geçti soğuk olmasına rağmen.Başlıca nedeni,tribünlerde küfür olmamasıydı.İlk maç Moymulspor ile Demirbilekspor arasında.Federaller tam kadro olmasalar bile iyi kötü varlar.Ve asıl önemlisi,atkını takiformanı giy,küfür etme ettirme,sloganlarını gerçekleştirdiler.Bize de tebrik etmek düşüyor.

17 kasım moymul selim

Sahada da iki takımın arasındaki maç centilmence geçti.Moymulsporun,rakibi Demirbilekspora üstünlüğünü kabul ettirdiğini söylemek de yanlış olmaz.Moymulspor teknik heyet ve futbolcularını,Demirbilekspor teknik heyet ve futbolcularını kutluyoruz.Tabiki her iki takım taraftarını da tebrik ediyoruz.Moymulsporun emektar kaptanı,deneyimli futbolcu Selim Açıkbaş’ında,kısa dönem askerliğini bitirip gelmiş olduğunu da ekleyelim.Bir ara Moymulsporun tam deyimi ile efsane futbolcularından İsmail Bayra’mla konuştuk,epeydir görmüyordum.Sesin soluğun çıkmıyor deyince,dinleniyorum şimdilik,biraz ailemle ilgileneyim yanıtını aldık.

17 kasım hakem gürağaç

Gürağaçspor,Uluoymak 1 Eylül karşısında muhteşem bir geri dönüş yaptı.Neredeyse 50 dakika 10 kişi oynadılar.İkinci yarının hemen başında 3-0 geriye düştüler.Ama buna rağmen oyun disiplininden kopmadılar ve pes etmediler.Karşılığını maçı berabere bitirerek aldılar.Gerçekten bütün içtenliğimizle,Ercan hoca başta olmak üzere takımı ve camiayı kutluyoruz.Hakemler hakkında,yazmamaya özen göstermeye çalışıyoruz da,bu maçın hakemine şunu söylemek isteriz.Hakemin temel görevlerinden biri,maçı başladığı gibi 11 kişi ile bitirmektir diye biliyoruz.Bizce Gürağaçsporlu futbolcunun atılması çok ağır bir karar oldu.Ama,Allah’ın bile gücüne gittiki,maçı berabere bitirdi.Tabi Uluoymak 1 Eylül,teknik heyeti ve futbolcularını da kutluyoruz.İyi ve diri bir takım,3-0 dan maçı nasıl beraberliğe getirdiler şaşırdık.

17 kasım mustafa can.

Akıncılarspor,Seramikspor karşısında,karakovada bu sezon ilk maç kaybını yaşadı.Akıncılarspor,44 de bulduğu beraberlik golünü,tutabilip,içeri beraberlikle gidebilse,maç sonucu değişik olabilirdi.Yaklaşık 50 lilerde ki,futbolcular arasındaki gerginlik,iki kırmızı kart getirdi.Maç sonlarına doğru,Seramikspordan bir kırmızı kart daha.Futbolcuların isimlerini,maç kadroları haberlerimizde verdik,sürekli yazıp durmak istemiyoruz.İşte son kırmızı kartlı futbolcu sahadan çıkarken,tesislerin önünde gerildi gene ortalık.Yok küfür etmiş,yok hareket çekmiş vs vs hurra ortalık karıştı.Uzaktan izlemekle yetindik de,kendisini tanıdığım,Akıncılarsporlu genç delikanlıya yapma böyle işler diyorum.Neyse dedik ya tribünler güzeldi bu olay çok fazla kafamıza takılmadı.

Seramiksporun da diri bir takım olduğunu belirtelim.Bu galibiyetle de,Akıncılarsporun üç puan önüne geçip,lig üçünlüğüne eriştiler.Her iki takım,teknik heyet ve futbolcularını kutluyoruz.

17 kasım Ali dönmez

Tesislerde keyifli muhabbetin ve futbol anılarının içinde olmak da güzeldi.İlki,tesisler görevlilerinden Mustafa Can’dan geldi,kırmızı kart mevzu konuşulurken.Şu an faal olmayan,bir takımın maçı,bir futbolcu,oldukça küfürbaz.Rakibine veya hakemlere olmasa da sürekli küfür ediyor.Birinci pozisyonda,uyarıyor hakem,ikinci kez oluyor,hakem gene uyarıyor(o zamanlar bayağı hoşgörü varmış) bir daha olursa atarım bak diye.Futbolcu susmuyor,bir daha basıyor küfürü.Hakem de ben sana atarım demedim mi deyince.Ya hocam,benimkisi ağız alışkanlığı,kötü niyet yok diyor.Hakem elini arka cebine götürüp,kırmızıyı çıkarıyor ve yapıştırıyor.Benimde böyle durumlarda,arka cepten,kırmızı kart çıkartma alışkanlığım var.

17 kasım ismail bayram

Sonrasında ilk maçın saha komiseri Ali Dönmez gene hakemlerle ilgili bir anısını anlattı.Maç ada stadında oynanmakta,futbolcu koşarken hakeme arkadan takılır.Hakem yerlerde ve kalkıp,futbolcuya Osmanlı tokadını akşeder.Futbolcu kasıt olmadığını anlatamaz tabi.Çok da kavga gürültü çıkmaz,futbolcu çıkar sahadan.Şimdilerde böyle bir şey olsa ne olur Allah bilir.

Tesisler demişken,bir konuyu dile getirelim de suya sabuna dokunmuş olalım.Buz gibi tesisler ve tabi soyunma odaları da.Isınmayı küçük bir elektirkli ufo ile sağlıyorlar.Soyunma odalarında da yok tabi,ufo o odadan o odaya geziyor.İlçe spor müdürümüz sayın Mehmet Demiralp bu konu önemli,çaresine bakmalısınız.Artık il spor müdürümüz sayın Sadık Ölçen’mi çözer,başka bir yetkili merci mi,onu bilmem ben.

Oradan ayrıldık,Yalçın Sirke’nin tesislerine daldık.T.Linyitspor alt yapı sorumlusu,İbrahim Karakaya,teknik sorumlu Hakan Aygören.Beyköyspor teknik direktörü Mustafa Büber ve Moymulspor alt yapı teknik adamı Muhittin Başaran.Koyu bir muhabbete dalmışlar,maydonoz olmasak olmaz tabi.Hayırdır mevzu nedir diye daldık.Alt yapıdaki işleyişden hepsi şikayetçi o başka bir konu.Senin haberin yok mu dediler,her şeyden de haberimiz olacak diye bir şey mi var diye geçiştirdik.Tabi neyi atladığımızı da merak ettik.Siz anlatırsanız öğrenmiş oluruz diye üsteledik.

17 kasım büber hakan ibrahim

Kütahya ASKF ilimizde 14 ve 17 yaş grupları müsabakalarını başlatma kararı almış.Bu konuya karşı çıkıyorlar ve müsabakaların başlangıcını erken buluyorlar.Bu yaş gruplarında zaten sporcuların okulları ve eğitim durumları ile ilgili bir sürü sıkıntı yaşarken,bu zamanlamanın doğru olmadığı görüşündeler.

17 kasım başaran

Bu konuda konuştuğumuz arkadaşlar haklılar bize göre de.Tavşanlı’nın stat durumu malum,karakova tesislerindeki iki saha daha faaliyete geçirilemedi.Bütün maçlar bir tek sahada oynanıyor ve yeterli gelmiyor tek stat doğal olarak.Çözümü hafta içi maçlarda aranırken,ekstra maçlar yüklenmesi pek mantıklı değil.Kütahya ASKF nin ben yaptım,oldu mantığından vaz geçip,aldığı kararı yeniden gözden geçirmesinde yarar var.

Karakovaya gelirken,Demirbilekspor kaptanı Ömer Bozbey,tam da demiryolu geçidinin ordan aldı bizi,tesislere beraber girmiş olduk makbule geçti açıkcası.Dönüşte de Hakan Aygören ve İbrahim Karakaya arkadaşlara hadi gidelim deyip atladık yanlarına.Kış da geldi iyice nasıl yapacağız bundan sonra maçları izleme işini bilmem.Tribünler buz hane desek yeri..

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.