Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KÜFÜRE SON VERELİM TRİBÜNLERİ HOR KULLANMAYALIM

Kütahyaspor ile evimizde oynuyoruz.Maçın ilk yarısı süper futbol oynamışız,yarıyı önde kapatıp,içeri 2-0 lık skorla girmişiz.Peki biz ikinci yarı başlarken ne yapıyoruz?Paso rakibe küfür ediyoruz,olmayan rakip taraftara hakaret ediyoruz.Ne gerek var,tam coşkuyla takımımızın arkasında durup,galibiyetin zevkine hep birlikte varacağımız dakikaları,küfürle hakaretle geçiştiriyoruz.

T.Linyitspor taraftarları ile,Kütahyaspor taraftarları arasındaki,en hafif deyimi ile gerginliği bir şekilde aşıp,geride bırakabilmeliyiz.İlimiz ve ilçemizin,yöneticileri bu konuya ciddi anlamda eğilmeli,çözüm üretebilme gayreti içerisinde olmalıdır.Hem Tavşanlı’da hem de Kütahya’da oynanan maçlarda,misafir seyirci almamak,konuyu basite indirgemektir bizce.Olası şiddet olaylarına belki önlem alınmış oluyor.Ancak misafir seyirci alınmaması husumeti körüklemekten öteye gitmiyor.

29 eylül ben erdoğan

Her iki takımın kemik taraftarları da özellikle sosyal medyada,arada ki husumeti körüklemekten vaz geçmelidir.Bir düşünün deriz her iki takım taraftarlarına.Yahu seçimlerdeki oy oranlarına bir bakın,büyük olasılıkla aynı  partiye oy veriyorsunuz.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur?

Aynı şekilde karakovada maç izleyen bütün takımlarımızın taraftarlarına da küfürden,hakaretten uzak duralım demek istiyorum.Sahadaki rakip takım futbolcularına,hakemlere küfür ve hakaret etmekle kazandığımız hiç bir şey yok.Dahası tribünlerde taraftarın olumsuz tezahüratları,sahadaki futbolcuları da olumsuz etkiliyor.Gereksiz yere agresif hale geliyorlar.Samimiyetle söyleyeyim,aslında bizim zaman zaman konuştuğumuz,bütün kulüp başkanları bütün yöneticiler,küfür ve hakaret ve şiddet olayına karşılar.Ama bu olumsuz duruma çare bulabilmesi gerekenler gene onlar.Nasıl çözüm bulabilirler onu da kendileri bilecekler.

20 eylül ben ordu

Bir diğer konu karakova tribünleri.Yıllarca bekledik,ufak tefek aksaklıklara rağmen güzel tribünlerde maç izleyebiliyoruz.Şimdilik bir sahaya mahkum olsak da devamı da gelecek.Ne zaman gelecek derseniz,onu bilemiyoruz tabi.İşte bu tribünleri doğru kullanabilmek de önemli.Koltuklar oturduğumuz yerler biz ne yapıyoruz?Koltuklara tünüyoruz,tezahürat yapacağız diye üstünde tepiniyoruz.Bu tribünleri kısa sürede bu kadar hor kullanırsak,iki yıla kalmaz harap olur.Öyle bir hale gelir ki,bu sefer mezbelelik demek bile yetmeyebilir.Hem hor kullanmayalım,hem temiz tutalım derim.Biraz derin düşünülürse,MİLLİ SERVET kullandığımız yerler.Değerini bilmekte yarar var.

27 ağusatos tribün çöp

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.