Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

KSBÜ’DE DÖRDÜNCÜ SAĞLIK HİZMETLERİ MYO AÇILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizin (KSBÜ) dördüncü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu aktif hale gelerek, bu sene öğrenci alımına başlıyor. Merkezdeki Sağlık Hizmetleri MYO ile birlikte diğer fakülte ve SHMYO’larla toplamda 9 yeni bölüm ve programa öğrenci alımı yapılacak. Rektör Kavuncu, “Dördüncü Sağlık Hizmetleri MYO’muz hayırlı olsun.” dedi.
 Bu sene açtığı fakülte, bölüm ve programlarla istikralı bir şekilde büyümeye devam eden KSBÜ’de son olarak dördüncü Sağlık Hizmetleri MYO, YÖK tarafından onaylanarak aktif hale geldi.
Yeni açılan Sağlık Hizmetleri MYO şu programlar için öğrenci alımı yapacak;
1. Anestezi Programı
2. Biyokimya Programı
3. Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı
4. Elektronörofizyoloji Programı
5. Kimya Teknolojisi Programı

Merkezdeki SHMYO ile birlikte KSBÜ’de; Gediz, Simav ve Tavşanlı’nın ardından dördüncü SHMYO açılmış oldu.
Ayrıca Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı ile Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO Diş Protez Teknolojisi Programı da öğrencilerine kavuşuyor.
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BÜYÜYOR
Son olarak, Türkiye’de devlet üniversitelerinde ilk olan Adli Bilimler Bölümünün öğrenci alımı müjdesiyle beraber aktif hale gelen Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, şimdi de Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü ile Yazılım Mühendisliği Bölümü için öğrenci alımı yapacak.

KSBÜ İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR
KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Türkiye’nin sağlık temalı ilk devlet üniversitelerinden biri olarak yenilikçi çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Küresel alandaki sağlık gelişmelerini takip edip, hem ülkemiz hem bölgemize ileride fayda sağlayacak yenilikçi bölüm ve programlar açarak, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu bölüm ve programların iş alanında ihtiyaç duyulmasını da göz önünde bulunduruyoruz. Dördüncü Sağlık Hizmetleri MYO teklifimiz YÖK tarafından kabul edilerek, bu sene 5 programımız için öğrenci müjdesini paylaşmak isterim. Ayrıca Mühendislik ve Doğa Bilimler Fakültesindeki 2 bölüm, Gediz ve Tavşanlı’daki birer programımız bu sene öğrenci alımı yapacak. Hayırlı olsun.” dedi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.