Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

KSBÜ’DE AKADEMİSYEN SAYISI 3 KAT ARTT

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) akademik atama ve yükseltme töreni gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, “Akademik kadro sayımız, aramıza yeni katılan akademisyenlerimizle birlikte 650’ye ulaştı.” dedi.
Törene Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Duygu Perşin Renders ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Genel Sekreter Kutlu Önal ile akademik ve idari personel katıldı.
Rektör Prof Dr. Kavuncu yaptığı konuşmada şu konulardan bahsetti:
AKADEMİK KARDO SAYISI 650’YE ULAŞTI

“Geçen sene yaklaşık 70 hoca aramıza katıldı. 4 yıl içerisinde öğretim elemanı sayımız üç kat artarak 650’ye ulaştı. Hocalarımızın bize yapmış olduğu katma değer, ürettiği bilimle üç kattan daha fazla katkı sağladılar. Burada bir hak ettiniğiniz derece, unvan için biz sadece önünüzü açıyoruz. Takdir edilecek sizlersiniz.
GERMİYAN KAMPÜSÜNDE İLK KAZMA BU SENE VURULACAK
Töreni Germiyan Kampüsünde yapmak istedik. Buradaki heyecanı paylaşalım diye. Burası üniversitemizin geleceği için çok önemli. İlk kazmayı bu sene vuracağız. Yapım ihalesi gün sayıyor. Bütün planlarımız hazır. Burayı yaşam alanına çevireceğiz. Çok nezih bir ortam oluşturacağız. Kampüs içine hastane de yapılacak. Yeşil kampüs, sağlıklı kampüs ile geleceğe dönük bir kampüs planlamış olduk.

HASTANEYE BÜYÜK KATKI SAĞLANDI
KSBÜ’ye kazandırdığımız hekimlerle, Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine büyük katkı sağlandı. Önemli tedaviler yapar hale gelip, çevre illerden hasta sevki almaktayız. Vatandaşlarımıza sağlık alanında kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz.
YENİ VE AZ SAYILI MERKEZLER AÇILDI
Üniversitemize az sayılı ve yeni bölümler, merkezler açtık. Geleceğin mesleklerine öğrenci yetiştirmekle beraber vatandaşlarımıza yenilikçi hizmetler sunuyoruz.”
Tören sonunda akademisyenlere çiçek takdimi gerçekleştirildi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.